B berkschte Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 291 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Temmuz 2022 #1 El ölçüm uzunluk 18 cm genişlik 10 cm palm şeklinde mouse tutuyorum Valorant gibi FPS oyunları oynuyorum. RGB olursa güzel olur.
El ölçüm uzunluk 18 cm genişlik 10 cm palm şeklinde mouse tutuyorum Valorant gibi FPS oyunları oynuyorum. RGB olursa güzel olur.
397448 Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 1.861 Makaleler 1 Çözümler 11 19 Temmuz 2022 #2 Schmerzenn dedi: El ölçüm uzunluk 18 cm genişlik 10 cm palm şeklinde mouse tutuyorum Valorant gibi FPS oyunları oynuyorum. RGB olursa güzel olur. Genişletmek için tıkla... Razer Viper Mini.
Schmerzenn dedi: El ölçüm uzunluk 18 cm genişlik 10 cm palm şeklinde mouse tutuyorum Valorant gibi FPS oyunları oynuyorum. RGB olursa güzel olur. Genişletmek için tıkla... Razer Viper Mini.
hidayet eker Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 1.686 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #3 Hocamın söylediğini veya bunu alabilirsiniz. Razer Deathadder V2 Mini Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Razer Deathadder V2 Mini Kablolu Optik Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
Hocamın söylediğini veya bunu alabilirsiniz. Razer Deathadder V2 Mini Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Razer Deathadder V2 Mini Kablolu Optik Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
B berkschte Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 291 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Temmuz 2022 #4 Hocam zaten ikisi arasında kalmıştım ama DeathAdder V2 Mini alacağım palm tutuşa uygun olduğu için. MertvsGame dedi: Razer Viper Mini. Genişletmek için tıkla... Hocam Viper Mini claw tutuşa uygun diye biliyorum. Eğer palm da rahat tutuluyorsa onu alacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2022
Hocam zaten ikisi arasında kalmıştım ama DeathAdder V2 Mini alacağım palm tutuşa uygun olduğu için. MertvsGame dedi: Razer Viper Mini. Genişletmek için tıkla... Hocam Viper Mini claw tutuşa uygun diye biliyorum. Eğer palm da rahat tutuluyorsa onu alacağım.
397448 Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 1.861 Makaleler 1 Çözümler 11 19 Temmuz 2022 #5 Schmerzenn dedi: Hocam Viper Mini claw tutuşa uygun diye biliyorum. Eğer palm da rahat tutuluyorsa onu alacağım. Genişletmek için tıkla... Palm tutuşa pek uygun değil. Ama kullanarak alışırsınız diye düşünüyorum.
Schmerzenn dedi: Hocam Viper Mini claw tutuşa uygun diye biliyorum. Eğer palm da rahat tutuluyorsa onu alacağım. Genişletmek için tıkla... Palm tutuşa pek uygun değil. Ama kullanarak alışırsınız diye düşünüyorum.