5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 28 Şubat 2024 #11 II. Wilhelm dedi: Sıkıntı yok, attığın mouse pad'e baktım dostum. Alternatif var mı hiç aklında bu mouse pad'e? Genişletmek için tıkla... SteelSeries QcK Medium Mouse Pad Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz SteelSeries QcK Medium Mouse Pad fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries QcK Medium Mouse Pad özelliklerini incele, 449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Bunu da düşünebilirsin.
II. Wilhelm dedi: Sıkıntı yok, attığın mouse pad'e baktım dostum. Alternatif var mı hiç aklında bu mouse pad'e? Genişletmek için tıkla... SteelSeries QcK Medium Mouse Pad Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz SteelSeries QcK Medium Mouse Pad fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries QcK Medium Mouse Pad özelliklerini incele, 449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Bunu da düşünebilirsin.
tolgahann_tosun Decapat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 761 Makaleler 1 Çözümler 1 28 Şubat 2024 #12 kerojann dedi: İkisi de dikişli? RGB LED'li hali varken neden gidip RGB'siz versiyonunu alayım? Mousepadin ne kadar kalitesi olabilir ki. Genişletmek için tıkla... O zaman direk kumaşın üstünde oynayalım, mousepad önemliki bunlara 500 lira 1000 lira paralar veriliyor, rgb'nin ne olayı var?
kerojann dedi: İkisi de dikişli? RGB LED'li hali varken neden gidip RGB'siz versiyonunu alayım? Mousepadin ne kadar kalitesi olabilir ki. Genişletmek için tıkla... O zaman direk kumaşın üstünde oynayalım, mousepad önemliki bunlara 500 lira 1000 lira paralar veriliyor, rgb'nin ne olayı var?
dogan_orun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 5.827 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i7-13700k Cinsiyet Erkek Meslek taksimde simitçi. 28 Şubat 2024 #13 tolgahann_tosun dedi: O zaman direk kumaşın üstünde oynayalım, mouse pad önemliki bunlara 500 lira 1000 lira paralar veriliyor, RGB'nin ne olayı var? Genişletmek için tıkla... Ben RGB'li kullanıyorum. Karanlık ışıkta gözümü almadığı için RGB'li PC aksesuarını seviyorum.
tolgahann_tosun dedi: O zaman direk kumaşın üstünde oynayalım, mouse pad önemliki bunlara 500 lira 1000 lira paralar veriliyor, RGB'nin ne olayı var? Genişletmek için tıkla... Ben RGB'li kullanıyorum. Karanlık ışıkta gözümü almadığı için RGB'li PC aksesuarını seviyorum.
Mertqed Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 254 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #14 517298 dedi: RGB olması mouse Pad'in iyi olduğu anlamına mı gelir? Konu sahibinin RGB istediğini nereden biliyorsun? Genişletmek için tıkla... RGB dezavantaj demektir yıkanamaz.
517298 dedi: RGB olması mouse Pad'in iyi olduğu anlamına mı gelir? Konu sahibinin RGB istediğini nereden biliyorsun? Genişletmek için tıkla... RGB dezavantaj demektir yıkanamaz.
leaden_viever Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 152 Çözümler 1 1 Mart 2024 #15 tolgahann_tosun dedi: O zaman direk kumaşın üstünde oynayalım, mouse pad önemliki bunlara 500 lira 1000 lira paralar veriliyor, RGB'nin ne olayı var? Genişletmek için tıkla... Kumaşa ne gerek var masa ne güne duruyor değil mi? bir RGB LED çek oldu bitti.
tolgahann_tosun dedi: O zaman direk kumaşın üstünde oynayalım, mouse pad önemliki bunlara 500 lira 1000 lira paralar veriliyor, RGB'nin ne olayı var? Genişletmek için tıkla... Kumaşa ne gerek var masa ne güne duruyor değil mi? bir RGB LED çek oldu bitti.