300 TL mouse pad önerisi

Leux48

Centipat
Daha fazla  
Merhaba 300 TL bütçem var. FPS oyunları oynayacağım yani hızlı flick atabilmem lazım ve 90x40 genişliğinde olsa iyi olur. (kullandığım mouse Razer DeathAdder Essential)

Mouse, Pad'in üzerinde kolay kayabiliyor olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba 300 TL bütçem var. FPS oyunları oynayacağım yani hızlı flick atabilmem lazım ve 90x40 genişliğinde olsa iyi olur. (kullandığım mouse Razer DeathAdder Essential)

Mouse, Pad'in üzerinde kolay kayabiliyor olsun.
Xrades ben kendim bunu kullanıyorum ve tavsiye ederim. Ancak bu bütçede daha iyi bir ürün bulunabilir mi bilmiyorum, başka tavsiyeleri bekleyin derim.

Son düzenleme:
Buna benzer bir şey aldım bugün ama mouse kaymıyordu flick atarken yarıda kesiliyordu.

Xrades marka bildiğim kadarıyla gayet f/p ürünler üretiyor. Bir sorun yaşayacağınızı sanmam. Ama yine bu konuya aşırı hakim olmadığım için başka kişilerin de tavsiyesini de bekleyin derim.

Xrades marka bildiğim kadarıyla gayet f/p ürünler üretiyor. Bir sorun yaşayacağınızı sanmam. Ama yine bu konuya aşırı hakim olmadığım için başka kişilerin de tavsiyesini de bekleyin derim.
Benim isteğim tek şey flick atarken fare'nin durmaması yarıda kesiliyor flick ve hızlı döndürüncede duraksıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı