300 TL mouse pad önerisi

Qubik

Hectopat
Daha fazla  
Kare biçiminde, laptop çantama atıp rahatlıkla kullanabileceğim bir mouse pad lazım. Bu zamana kadar A101'den aldığım 3 yıllık mouse pad ile idare ediyordum, o yüzden bu piyasa hakkında bir fikrim yok. Sizlerin yardımına ihtiyacım var. Kaliteli bir şey istiyorum, sade olursa da güzel olur malum iş yerine, üniversiteye götürmem gerekecek.
Amazon'da kargo daha iyi benim bölgemde, öncelik olursa güzel olur ama zorunlu değil.

Kare biçiminde, laptop çantama atıp rahatlıkla kullanabileceğim bir mouse pad lazım. Bu zamana kadar A101'den aldığım 3 yıllık mouse pad ile idare ediyordum, o yüzden bu piyasa hakkında bir fikrim yok. Sizlerin yardımına ihtiyacım var. Kaliteli bir şey istiyorum, sade olursa da güzel olur malum iş yerine, üniversiteye götürmem gerekecek.
Amazon'da kargo daha iyi benim bölgemde, öncelik olursa güzel olur ama zorunlu değil.
Hocam bütçe kısıtlı, seçenek çok yoktur diye düşünüyorum. Arkadaşım bu markanın 90x40 modelini kullanıyor memnun, hatta bir diğer arkadaşımda 70x30 modelini kullanmıştı memnundu. Bir bakın isterseniz, altı kauçuk üstü kumaş ve %70 speed %30 control diye biliyorum. Farklı baskılarıda mevcut. HELİXSUN Mouse Pad Büyük Boy uyumlu Gaming Oyuncu Xl 40x30 Cm - Fiyatı, Yorumları

Hocam bütçe kısıtlı, seçenek çok yoktur diye düşünüyorum. Arkadaşım bu markanın 90x40 modelini kullanıyor memnun, hatta bir diğer arkadaşımda 70x30 modelini kullanmıştı memnundu. Bir bakın isterseniz, altı kauçuk üstü kumaş ve %70 Speed %30 Control diye biliyorum. Farklı baskıları da mevcut. HELİXSUN Mouse Pad Büyük Boy uyumlu Gaming Oyuncu Xl 40x30 Cm - Fiyatı, Yorumları

Teşekkür ederim. Bütçeyi 500 TL'ye çıkarabilirim o halde maksimum.

SteelSeries Qck Mini Gaming Mousepad satın aldım. Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. Güzel ve kullanışlı gibi duruyor. Bilemiyorum, fazla mouse pad değiştiren birisi değilim yorumum çok önemsenecek tarzda değil. Ama genel olarak beğendim.

@lavyy123 , Teşekkür ederim yardımınız için.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim. Bütçeyi 500 TL'ye çıkarabilirim o halde maksimum.

SteelSeries Qck Mini Gaming Mousepad satın aldım. Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. Güzel ve kullanışlı gibi duruyor. Bilemiyorum, fazla mouse pad değiştiren birisi değilim yorumum çok önemsenecek tarzda değil. Ama genel olarak beğendim.

@lavyy123 , Teşekkür ederim yardımınız için.
Güle güle kullanın, hayırlı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı