Tuşları sessiz, ufak boyutlu fakat multimedya tuşları (ses aç/kapat vs.) barındıran bir klavye ve yine sessiz butonlu bir mouse almak istiyorum. İkisi de kablosuz olursa daha iyi olur. Oyun oynamak gibi bir amacım yok fakat oyun oynayacağım zaman da sıkıntı çıkarmasa güzel olur. Bütçem toplam 300 TL. Ancak duruma göre biraz daha çıkabilirim.
MSI Vigor GK30 Combo TR Klavye ve Mouse Set en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.googleadservices.com
Dediğiniz fonksiyonlar var. Oyun oynarken çok daha işinize yarar. Diğer türlü Anti-Ghost olmayan bir klavye öneririm oyun oynamak işkence olur. Hem kaliteli.
MSI Vigor GK30 Combo TR Klavye ve Mouse Set en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.googleadservices.com
Dediğiniz fonksiyonlar var. Oyun oynarken çok daha işinize yarar. Diğer türlü Anti-Ghost olmayan bir klavye öneririm oyun oynamak işkence olur. Hem kaliteli.
Bu kadar oyuna yönelik olmasına gerek yok benim için. Önceliğim sessizlik ve kablosuz olması. Bir de o kadar da sessiz değil gibi baktığıma göre bu ikili.
Klavye benim için öyle RGB olmasına mekanik olmasına gerek yok klavye ekipmanlar arasında en düşük bütce ayrılacak ekipman olmalı bu klavyede öyle RGB vs yok ama çok dayanıklı bir klavye.