W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 24 Ocak 2021 #11 dawnn dedi: Hassasiyeti nasıl? Rahat mı? Dediğim tarzda oyunlarda denediniz/kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... Hassasiyeti güzel. Gayet rahat. Dediğiniz tarz oyunları maalesef oynamadım.
dawnn dedi: Hassasiyeti nasıl? Rahat mı? Dediğim tarzda oyunlarda denediniz/kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... Hassasiyeti güzel. Gayet rahat. Dediğiniz tarz oyunları maalesef oynamadım.
dawnn Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 388 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 3500 | 2x8 Gb Corsair Vengance | Asus PRIME A320M-R | Asus RX560 4Gb Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcısı 24 Ocak 2021 #12 WaIter White dedi: Hassasiyeti güzel. Gayet rahat. Dediğiniz tarz oyunları maalesef oynamadım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Listeme ekleyeceğim.
WaIter White dedi: Hassasiyeti güzel. Gayet rahat. Dediğiniz tarz oyunları maalesef oynamadım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Listeme ekleyeceğim.
Schlitar Kilopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 228 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #13 dawnn dedi: Orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın bir süredir forumda aktif değildim cevap yazamadım.Attığım linkteki ürün orijinaldir diye tahmin ediyorum. Hepsiburada Sony markası adı altında çakma ürün satmaz.
dawnn dedi: Orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın bir süredir forumda aktif değildim cevap yazamadım.Attığım linkteki ürün orijinaldir diye tahmin ediyorum. Hepsiburada Sony markası adı altında çakma ürün satmaz.