kullanıcı1
Hectopat
Herkese merhaba arkadaşlar, bildiğiniz veya kullandığınız Online derslerde kullanabileceğim 300 civarında Webcam var ise önerilerinizi bekliyorum.
Herkese merhaba arkadaşlar, bildiğiniz veya kullandığınız Online derslerde kullanabileceğim 300 civarında Webcam var ise önerilerinizi bekliyorum.
Arkadaş 300TL demiş siz yurtiçi fiyati 600tl olan bir kamera önermişsinizDroidcam kullanın ama illa Webcam alıcam diyorsanız Logitech C270 alın.
Droidcam kullanın ama illa Webcam alacağım diyorsanız Logitech C270 alın.
Eğer stoğa gelirse 300₺ gibi fiyatlara düşüyor.300 TL demiş sölediğiniz kamera 600 TL civarında.
gayet mantıklı deneyeceğimİsterseniz Droidcam programı ile telefon kameranızı bilgisayara yansıtabilirsiniz.
Ben kullanıyorum ve kalitesinden memnunum.
vatanda 300tl civarında var sanırım fakat internet üzerinden satışında stok yokEğer stoğa gelirse 300₺ gibi fiyatlara düşüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.