Sapphire Radeon RX5700 XT Nitro+ ile beraber kullanacağım AMD R5 3600 için bir kule tipi soğutucu almayı düşünüyorum, 300 TL bütçeli güzel kaliteli modeller var mıdır?
Sapphire Radeon RX5700 XT Nitro+ ile beraber kullanacağım AMD R5 3600 için bir kule tipi soğutucu almayı düşünüyorum, 300 TL bütçeli güzel kaliteli modeller var mıdır?
Teşekkür ederim herkese. Cift fanlı olan model iyiymiş. TTNET'in port gelmesine 1 ay var daha bende muhtemelen bu süreyi kullanıcam. Fiyatların biraz daha düşmesini bekleyebilirim şimdilik alacağım parçaları netleştiriyorum.
Freezer 34 eSport tek fanlı model de alttaki bakır kablolar siyaha dönüyor, boru gibi birşeyin içine mi girmişler.
Buy Cooler Master Hyper 212 Black Edition CPU Air Cooler, 4 Direct Contact Heatpipes, 120mm Silencio Fan with fast shipping and top-rated customer service.Once you know, you Newegg!
www.newegg.com
.
Hocam bu linkte Hyper 212'nin Red LED, Black ve Evo seçenekleri var. Eğer RGB takıntınız varsa Hyper 212 RGB'de var ama stoklarda yok. Eğer daha iyi soğutma isterseniz de 212X ve 212 Turbo'ya bakabilirsiniz ama onların da stokları sorunlu.
Cok da önemli değil fanlar da RGB zaten kasa da 4x120mm ARGB Fan var iyice dolmuşa cevirmiyim kasayı. Benim için her zaman performans önemli en iyi soğutma hangisi ise onu almayı tercih ederim. Stoklar güncelleniyor mu hiç.
Cok da önemli değil fanlar da RGB zaten kasa da 4x120mm ARGB fan var iyice dolmuşa cevir miyim kasayı. Benim için her zaman performans önemli en iyi soğutma hangisi ise onu almayı tercih ederim. Stoklar güncelleniyor mu hiç.
Şu dönemde stoklarda olmayan bir şeyin gelmesi uzun sürer. O sebeple beklemeye deymeyebilir. Hocam Hyper serisinden h410r/h411r/h412r seçeneklerine de bakılabilir daha geniş konumlandırılmış heatpipelar daha iyi soğutma sağlayacaktır.