Nahz Kilopat Katılım 15 Nisan 2018 Mesajlar 324 Çözümler 2 24 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar 300 TL'ye kadar RGB mouse önerebilir misiniz? Elim büyük olduğu için büyük elde sıkıntı çıkarmayacak bir mouse arıyorum.
Arkadaşlar 300 TL'ye kadar RGB mouse önerebilir misiniz? Elim büyük olduğu için büyük elde sıkıntı çıkarmayacak bir mouse arıyorum.
AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 25 Ekim 2020 #2 Nahz dedi: Arkadaşlar 300 TL'ye kadar RGB mouse önerebilir misiniz? Elim büyük olduğu için büyük elde sıkıntı çıkarmayacak bir mouse arıyorum. Genişletmek için tıkla... Elinin boyutları tam olarak nedir ve fareyi nasıl tutuyorsun fingertip,claw,palm belirtirsen daha iyi yardımcı olabiliriz.
Nahz dedi: Arkadaşlar 300 TL'ye kadar RGB mouse önerebilir misiniz? Elim büyük olduğu için büyük elde sıkıntı çıkarmayacak bir mouse arıyorum. Genişletmek için tıkla... Elinin boyutları tam olarak nedir ve fareyi nasıl tutuyorsun fingertip,claw,palm belirtirsen daha iyi yardımcı olabiliriz.
tıraktor Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 592 Çözümler 1 25 Ekim 2020 #3 Nahz dedi: Arkadaşlar 300 TL'ye kadar RGB mouse önerebilir misiniz? Elim büyük olduğu için büyük elde sıkıntı çıkarmayacak bir mouse arıyorum. Genişletmek için tıkla... Logitech G G102 Beyaz RGB Gaming Mouse | ITOPYA Logitech G G102 Beyaz RGB Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 910-005824 ITOPYA'da. www.itopya.com
Nahz dedi: Arkadaşlar 300 TL'ye kadar RGB mouse önerebilir misiniz? Elim büyük olduğu için büyük elde sıkıntı çıkarmayacak bir mouse arıyorum. Genişletmek için tıkla... Logitech G G102 Beyaz RGB Gaming Mouse | ITOPYA Logitech G G102 Beyaz RGB Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 910-005824 ITOPYA'da. www.itopya.com
Nahz Kilopat Katılım 15 Nisan 2018 Mesajlar 324 Çözümler 2 25 Ekim 2020 #4 AirJET dedi: Elinin boyutları tam olarak nedir ve fareyi nasıl tutuyorsun fingertip,claw,palm belirtirsen daha iyi yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Elimin uzunluğu 17 cm, genişliği ise 8 cm. Tutuş ise palm grip. tıraktor dedi: Logitech G G102 Beyaz RGB Gaming Mouse | ITOPYA Logitech G G102 Beyaz RGB Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 910-005824 ITOPYA'da. www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Bu mouse küçük diye biliyorum.
AirJET dedi: Elinin boyutları tam olarak nedir ve fareyi nasıl tutuyorsun fingertip,claw,palm belirtirsen daha iyi yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Elimin uzunluğu 17 cm, genişliği ise 8 cm. Tutuş ise palm grip. tıraktor dedi: Logitech G G102 Beyaz RGB Gaming Mouse | ITOPYA Logitech G G102 Beyaz RGB Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 910-005824 ITOPYA'da. www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Bu mouse küçük diye biliyorum.