RTS10 Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 134 Makaleler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Mayıs 2021 #11 lexxy dedi: Liste içinde önereceğim en iyi model odur emin olun. Genişletmek için tıkla... Liste içindeki değil arkadaşa en uygun modeli önereceksin.
lexxy dedi: Liste içinde önereceğim en iyi model odur emin olun. Genişletmek için tıkla... Liste içindeki değil arkadaşa en uygun modeli önereceksin.
lexxy Decapat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.107 Yer ~Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #12 @xNereY @RTS10 @Hiroo sizinde neden kızgın attığınız anlayamadım. Kızgına gerek yok, korkutmayın bakın beni aaa...
@xNereY @RTS10 @Hiroo sizinde neden kızgın attığınız anlayamadım. Kızgına gerek yok, korkutmayın bakın beni aaa...
Hiroo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 3.051 Çözümler 7 23 Mayıs 2021 #13 lexxy dedi: @xNereY @RTS10 @Hiroo sizinde neden kızgın attığınız anlayamadım. Kızgına gerek yok, korkutmayın bakın beni AAA... Genişletmek için tıkla... Sende hakim olmadığın konularda yanlış öneri yapma o zaman.
lexxy dedi: @xNereY @RTS10 @Hiroo sizinde neden kızgın attığınız anlayamadım. Kızgına gerek yok, korkutmayın bakın beni AAA... Genişletmek için tıkla... Sende hakim olmadığın konularda yanlış öneri yapma o zaman.
RTS10 Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 134 Makaleler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Mayıs 2021 #14 lexxy dedi: @xNereY @RTS10 @Hiroo sizinde neden kızgın attığınız anlayamadım. Kızgına gerek yok, korkutmayın bakın beni AAA... Genişletmek için tıkla... Geliyorsun Kioxia Exceria öneriyorsun. Sonra niye kızgın atıyorsun diyorsun. Sorunlu bir SSD öneriyorsun farkında mısın?
lexxy dedi: @xNereY @RTS10 @Hiroo sizinde neden kızgın attığınız anlayamadım. Kızgına gerek yok, korkutmayın bakın beni AAA... Genişletmek için tıkla... Geliyorsun Kioxia Exceria öneriyorsun. Sonra niye kızgın atıyorsun diyorsun. Sorunlu bir SSD öneriyorsun farkında mısın?
Hiroo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 3.051 Çözümler 7 23 Mayıs 2021 #15 lexxy dedi: Belki arkadaşa SSD öneremeyebilirim ama sana boş yapmamanı rahatlıkla öneririm. Ytd. Sizlerle sohbet etmeyi çok isterdim fakat başka konuya gidiyorum, hoşça kalın Genişletmek için tıkla... Hayatımda gördüğüm en boş insansın.
lexxy dedi: Belki arkadaşa SSD öneremeyebilirim ama sana boş yapmamanı rahatlıkla öneririm. Ytd. Sizlerle sohbet etmeyi çok isterdim fakat başka konuya gidiyorum, hoşça kalın Genişletmek için tıkla... Hayatımda gördüğüm en boş insansın.
lexxy Decapat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.107 Yer ~Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #16 Hiroo dedi: Hayatımda gördüğüm en boş insansın. Genişletmek için tıkla... Öyleyimdir, ban yemeyeceğimi bilsem...
Hiroo dedi: Hayatımda gördüğüm en boş insansın. Genişletmek için tıkla... Öyleyimdir, ban yemeyeceğimi bilsem...
X xNereY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Eylül 2019 Mesajlar 1.223 Çözümler 4 23 Mayıs 2021 #17 @ayberkt sepette indirim uygulandı, 339 TL'ye denk geliyor. Bütçeniz varsa şansınızı kendi hesabınızda deneyin, belki genel bir indirimdir bilgim yok. https://www.hepsiburada.com/samsung-870-evo-250gb-560mb-530mb-s-sata-2-5-ssd-mz-77e250bw-p-HBV000018XLEO?magaza=Hepsiburada
@ayberkt sepette indirim uygulandı, 339 TL'ye denk geliyor. Bütçeniz varsa şansınızı kendi hesabınızda deneyin, belki genel bir indirimdir bilgim yok. https://www.hepsiburada.com/samsung-870-evo-250gb-560mb-530mb-s-sata-2-5-ssd-mz-77e250bw-p-HBV000018XLEO?magaza=Hepsiburada