Peki net bu diyeceğiniz hangisi?WD uzun süredir piyasada olan marka ama Green modeli olduğuna dikkat çekerim. James Donkey son zamanlarda parladı cidden. Kalite açısından WD daha iyidir. Ancak hız olarak net bir şey diyemem.
Değerlendirme iyi fakat Technopat'ın ileri gelenleri (yanlış anlaşılmasın bu konular hakkında daha fazla bilgisi olanlar) James Donkey almayın diyorlar. Böyle deyince kararsız kaldım. WD'i de aynı fiyata buldum. WD mi alsam diye düşünüyorum.James Donkey. Site vermek sorun olmayacaksa burada mause ile birlikte uygun bir fiyatta gördüm. Kullanıcı değerlendirmeleri de iyi.
240 GB JAMES DONKEY JD240 2.5" 560-440 MB/s SSD Disk
Acaba şunu da düşündüm. Samsung evo 850 250 Gb 399 yani 400 TL. 100 TL daha ekleyip alsam mı?WD kalitelidir. Uzun süredir piyasada. Rahat olmak istiyorsanız WD alın.
Düşüneceğim.Evo en kaliteli serilerden bir tanesi. Ekleme durumun olabiliyorsa tavsiye ederim ki biraz araştırırsan bir çok kişinin Evo yu tercih ettiğini görebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.