300 TL SSD vs HDD

metincan61

Centipat
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Monster Abra A5 V12, 1 laptobum şu an dahili olarak 240GB'lik SSD mevcut. Yeterli gelmediği için takviye yapacağım. 300 liralık bütçem var. SSD mi HDD mi önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Monster Abra A5 V12, 1 laptobum şu an dahili olarak 240GB'lik SSD mevcut. Yeterli gelmediği için takviye yapacağım. 300 liralık bütçem var. SSD mi HDD mi önerirsiniz?

Şöyle 300 TL'ye kaç GB SSD alınır falan bilmiyorum. Atıyorum size 500 GB lazım toplam 500-240, 260 GB lazım olur 260 GB SSD'yi 300 TL'ye varsa al. Yoksa mecburen HDD alman lazım ya da bütçeni arttırman.

300 TL'ye 240-250-256 GB SSD bulunabilir.

Yapacağın takviye diske oyun yüklemeyeceksen HDD alabilirsin. Sadece video, müzik, resim, film arşivi için elverişli olur.
Oyun da yüklerim diyorsan bence 250 GB bir SSD almanda fayda olur.

genelde zaten oyun oynuyorum sürekli yükleyip kaldırmam gerekiyo yer kalmaması açısından peki alacağım bir ssd veya hdd soket vs uyum sağlarmı boş yere büyüklüğü yetermi

Çok oyun yükleyip kaldırıyorsan HDD kullanmanı tavsiye ederim. Anakart özelliklerini atarsan sana HDD önerebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…