300 TL termal macun önerisi

54345ee

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayara yaklaşık 2 yıl hatta daha uzun süredir temizlik ve macun yenilemesi yapılmadı temizlik ve macun yenilemesi yapsam oyunlarda FPS artışı olur mu oyunlarda ortalama 90-100 arası geziyor sıcaklık 300 TL'ye kadar kaliteli bir macun var mı yoksa bütçeyi arttırmam mı gerek? (Laptop kullanıyorum)

İşlemciniz nedir hocam 2 yıldır 90-100 mü kullanıyorsunuz işlemciyi? MX6 veya Kryonaut bakın.

i7-6700HQ işlemci macunu yeniletip temizlik yaptırdığım ilk zamanları hatırlamıyorum ama heralde ortalama 1 yıl veya uzun süredir sıcaklıklar bu aralardaydı.

Oyun falan açık değil iken arkada site veya youtube açıkken sıcaklık 45-55 arası

i7-6700HQ işlemci macunu yeniletip temizlik yaptırdığım ilk zamanları hatırlamıyorum ama heralde ortalama 1 yıl veya uzun süredir sıcaklıklar bu aralardaydı.

Oyun falan açık değil iken arkada site veya youtube açıkken sıcaklık 45-55 arası
Laptop içinse Hydronaut alman daha uygun olur viskozite bakımından başarılı bir macun. Muhtemelen cihazına sürülü macun pumpout yaptığı için bu kadar yüksek sıcaklıklar alıyorsun.

Bilgisayara yaklaşık 2 yıl hatta daha uzun süredir temizlik ve macun yenilemesi yapılmadı temizlik ve macun yenilemesi yapsam oyunlarda FPS artışı olur mu oyunlarda ortalama 90-100 arası geziyor sıcaklık 300 TL'ye kadar kaliteli bir macun var mı yoksa bütçeyi arttırmam mı gerek? (laptop kullanıyorum)

Frost X25 kullanıyorum memnunum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı