En ucuz Asus PCE-AC51 750 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus PCE-AC51 750 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü özelliklerini incele, 851,31 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Evet PCI olanlar daha stabil ve bilgisayarın bir parçasıymış gibi çalışıyor. Ben aldığımda çok çeşit yoktu, açıkçası olanlar ya ucuzdu ya da çok pahalıydı. Orta segmette ve Bluetooth ihtiyacımı da karşılayacak olan bu modeli aldım ve memnunum. Ben paylaşmış olayım, uyguna bulursanız değerlendirebilirsiniz.
Bu arada 2020 Ağustos ayında almışım, fiyatı da ortada.
Evet PCI olanlar daha stabil ve bilgisayarın bir parçasıymış gibi çalışıyor. Ben aldığımda çok çeşit yoktu, açıkçası olanlar ya ucuzdu ya da çok pahalıydı. Orta segmette ve Bluetooth ihtiyacımı da karşılayacak olan bu modeli aldım ve memnunum. Ben paylaşmış olayım, uyguna bulursanız değerlendirebilirsiniz.
Driver problemi çok uzun zaman bu problemi yaşadım çözene kadar internet konusunda ustalaştım belki gönderdiğimden daha güçlü bir kart ama driver problemleri karşısında dik duramayacağınız için AC 51 önermiyorum.
Kısaca internetten soğutan driverları var.