300 TL Wi-Fi adaptörü önerisi

egeoz316

Kilopat
Makaleler
3
Yer
Ankara
Anakartımda Wi-Fi olmadığı için bir Wi-Fi adaptöre ihtiyacım var, bütçem 300 TL, PCI slotuna takılanların daha iyi olduğunu duydum.

Anakartımda Wi-Fi olmadığı için bir Wi-Fi adaptöre ihtiyacım var, bütçem 300 TL, PCI slotuna takılanların daha iyi olduğunu duydum.

Evet PCI slotu için olanlar daha iyidir.
AC 51 almayı hiç aklınızdan bile geçirmeyin şu an en iyi alınabilecek bu.

Evet PCI olanlar daha stabil ve bilgisayarın bir parçasıymış gibi çalışıyor. Ben aldığımda çok çeşit yoktu, açıkçası olanlar ya ucuzdu ya da çok pahalıydı. Orta segmette ve Bluetooth ihtiyacımı da karşılayacak olan bu modeli aldım ve memnunum. Ben paylaşmış olayım, uyguna bulursanız değerlendirebilirsiniz.

Bu arada 2020 Ağustos ayında almışım, fiyatı da ortada.

Ürün bu, Hepsiburada satıyor.

Dosya Ekleri

• 1491C42F-EA1C-428D-A1D7-11E7CF774FB1.jpeg
    1491C42F-EA1C-428D-A1D7-11E7CF774FB1.jpeg
    23,7 KB · Görüntüleme: 49
Evet PCI olanlar daha stabil ve bilgisayarın bir parçasıymış gibi çalışıyor. Ben aldığımda çok çeşit yoktu, açıkçası olanlar ya ucuzdu ya da çok pahalıydı. Orta segmette ve Bluetooth ihtiyacımı da karşılayacak olan bu modeli aldım ve memnunum. Ben paylaşmış olayım, uyguna bulursanız değerlendirebilirsiniz.

Bu model maalesef bütçemi aşıyor fakat indirime girerse düşünebilirim.

Bu model maalesef bütçemi aşıyor fakat indirime girerse düşünebilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı