300 TL'ye 7" İPS Ekran Tablet Önerisi

Emre YAZICI

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Hem evde kullanmak hemde yazdığım android uygulamalarını denemek amacıyla tablet almayı düşünüyorum.
Şu sıralar İntel Atom işlemcili tabletler dikkatimi çekiyor. Fakat bu fiyat aralığında bulduklarım biraz daha eski model işlemci oluyor. Ayrıca bluetooth da olmasını istiyotum. Radyo fark etmez. Olsa da olur olmasa da. Depolama zaten fazla yüksek olmaz bu fiyata en iyi ihtimal 16 gb olur, o da imkansız gibi. Zaten SD kart takacağım için dahili hafızası problem değil.

Özellikle Reeder marka kullananların görüşlerini bekliyorum. Reeder'ın İntel Atom işlemcili tabletleri gayet uygun fiyatlı ama performansını bilmediğim için emin olamıyorum. Teşekkürler.

Ayrıca şuanda HepsiBurada.com'da Vodafone SmartTab III 7" indirimde artı olarak 6 ay boyunca 6 gb internet hediye.
Vodafone Smart Tab III 7’’ (6 Ay 6 GB Vodafone İnternet Fiyatı

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben reeder a7i kullanıyorum. Performans olarak tatmin ediyor ama oyun oynuyorsan asphalt 8 , modern combat 4 / 5 vb... oyunları açmıyor.
Bu tür oyunları oynamıyorsan tavsiye ederim.
Arka kapağı açılamıyor ve gerçekten ısınıyor alüminyum kapak sağ olsun.1080 p ekranında etkisi var.
Kameradan da pek bir şey bekleme.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı