Anti-Ghosting özelliği olması şart LED'li ya da RGB'li olsun, F/P ürünü olsa iyi olur, bütçem 300 TL. Rampage marka olabilir.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam başka bir şey önerebilirmisiniz anti-ghosting özelliğinin kesinlikle olduğunu görmem gerekiyor.GameNote KB866L Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu modelde var diye biliyorum.
Hocam bu butcede oyle bir ozellik barindiran klavye yok diye biliyorum. Bir yerde var diye bahsedilmis bu klavyede ama olmasa bile bu fiyata alabileceginiz en iyi klavye budur butce artmadigi surece.Hocam başka bir şey önerebilirmisiniz anti-ghosting özelliğinin kesinlikle olduğunu görmem gerekiyor.
400 tl ye var mıdır?Hocam bu butcede oyle bir ozellik barindiran klavye yok diye biliyorum. Bir yerde var diye bahsedilmis bu klavyede ama olmasa bile bu fiyata alabileceginiz en iyi klavye budur butce artmadigi surece.
Hocam sanirim bu modelde de var fakat hangisi daha iyi bilmiyorum. Ayrica 19 tusa kadar anti-ghosting ozelligi varmis. Dark Elite Force GK1000 Mekanik Hisli Rainbow Aydınlatmalı Türkçe Q Oyuncu Klavyesi | Teknobiyotik400 tl ye var mıdır?
Hocam tamam bu ürün gayet hoşuma gitti ama kesin var değil mi sonra bi sıkıntı yaşamayayımHocam sanirim bu modelde de var fakat hangisi daha iyi bilmiyorum. Ayrica 19 tusa kadar anti-ghosting ozelligi varmis. Dark Elite Force GK1000 Mekanik Hisli Rainbow Aydınlatmalı Türkçe Q Oyuncu Klavyesi | Teknobiyotik
Hocam kefil olmak istemem siteye girin altinda ozelliklerde var gozukuyor. Toplamda 19 tusta.Hocam tamam bu ürün gayet hoşuma gitti ama kesin var değil mi sonra bi sıkıntı yaşamayayım![]()
Hocam tam alacaktım 60 tl kargo mu olur yahu.Hocam kefil olmak istemem siteye girin altinda ozelliklerde var gozukuyor. Toplamda 19 tusta.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.