300 TL'ye Athlon II X2 ve HD 6670 Sistemde Upgrade

Mert Karabacak

Hectopat
Katılım
17 Eylül 2014
Mesajlar
40
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar,

Arkadaşlar 300 lira bütçem mevcut, bu 300 liram ile sisteme birkaç parça yenilemek istiyorum. Sistemim şu şekilde:

sssss5444.png
ssssss43341.png




Bu sistemde PSU ve işlemci 4 senelik değiştireceği,m çok gürültü geliyor Psu'dan ve 230W. Ayrıca anakartımı da değiştirmek istiyorum sebebim ise 1 sene önce almıştım. FX işlemci destekli fakat geçenlerde bir olay oldu kasamın ön panel usb yerine kulaklık jackını soktum ve kasada bir ışık yandı söndü sonra yanık kokusu geldi fakat hala sistem çalışıyor ve usb jack soktuğum yer de sorunsuz çalışıyor.

Bu sistemdeki değişiklikleri yapmamın sebebi bilgisayarım bazen açık konumdayken örneğin 2 internet explorer ve winamp, skype açıkken işlemleri çok ağırlaştırması ve bilgisayarın donması sonrasında pc'ye reset attığımda açılmaması. Kasayı açıp ram çıkarıp taktığımda yada ram slotunun yerini değiştirdiğimde pc acılıyor ve 1-2 gün sonra tekrar aynısı oluyor ısınma problemi diyeceğim fakat ramlar buz gibi zaten 3 tane fan sürekli soğutuyor.

Tavsiyeleriniz ve önerilerinizi beklemekteyim teşekkür ediyorum, iyi forumlar.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı