300 TL'ye Beats EP alınir mi?

Çünkü bütçeme ve göz zevkime uygun bir kulaklık bulamadım. Ayrıca uzun zamandır beats ep istiyordum indirime girince de aldım. Bass neden çok büyük bir dert?

Hocam güzel bass sıkıntı yapmaz.
Tizleri alıp götürmeyen bass sıkıntı yapmaz.
Normal bass sıkıntı yapmaz.
Bunların bir tanesi ters ise o kulaklık çile.
Bu benim fikrim.

Öncelikle kulaklığı aldım ve yaklaşık 3 gündür bende. Kulaklığı taktığınız anda cidden sesi çok büyük oranda engelliyor ve müziği açtığınızda ses falan duyamıyorsunuz. Kulaklığın rahatlığına gelecek olursak kulaklık ilk taktığınizda gayet rahat duruyor fakat 2 saatten uzun kullanımlarda çok ağritabiliyor ama 5 dakika çıkarinca yine aynı rahatlık devam ediyor. Ses kalitesinden bahsedecek bana çok güzel geldi. Basslari kendini çok fazla hissettiriyor. Bazı şarkıları ilk defa dinlemiş gibi hissettim. Tek kötü kısmıysa sesi dışarıya biraz fazla veriyor. Eğer dışarıda kullanacaksınız sesi biraz kısmak zorunda kalabilirsiniz. Bir önemli kısımda bence kulaklığın iOS ve Android cihazlarda nasıl çalıştığı. Kulaklığı IPad'de denedim ve cidden çok iyi fakat Android'e takınca IOS'a göre biraz daha sönük kaldı fakat yine de her iki tarafta da ses kalitesi çok iyi. Fiyatına gelecek olursak evet belki 400 üstüyken değmeyebilirdi fakat bence 300 TL'nin hakkını veriyor.
Peki tüm bunların dışında kulağı tam kapatan bir kulaklıkla veya kulak içi kulaklıkla kıyaslasanız nasıl bir fark çıkar ortaya? Bir de daha çok bilgisayarda kullanmayı düşünüyorum ben, orada performansı nasıl olur?

Peki tüm bunların dışında kulağı tam kapatan bir kulaklıkla veya kulak içi kulaklıkla kıyaslasanız nasıl bir fark çıkar ortaya? Bir de daha çok bilgisayarda kullanmayı düşünüyorum ben, orada performansı nasıl olur?
Kulak üstü her türlü daha güzel ama rahat, güzel malzeme kalitesi yüksek olan bir şey olmalı.

Maalesef kulaklığı bilgisayarda deneyemedim o yüzden yardım edemeyeceğim.
Hocam güzel bass sıkıntı yapmaz.
Tizleri alıp götürmeyen bass sıkıntı yapmaz.
Normal bass sıkıntı yapmaz.
Bunların bir tanesi ters ise o kulaklık çile.
Bu benim fikrim.
Dediğiniz hiç bir şeyi bu kulaklıkta görmedim. Zaten yabancı sitelerde de kulaklığın basslari yüksek puanlar almış.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı