Gingka Hagane
Hectopat
Daha fazla  

300 lira bütçeyle mouse ararken bunu buldum. 428 TL ama şu anda Amazon'da 300 TL üzeri siparişler için 100 TL indirim var ve Amazon Prime'ım olduğu için kargo bedava yani 300 küsür liraya geliyor.
Bunu almak mantıklı mı ve başka öneriniz var mı bu fiyatta?
Ayrıca şunları da buldum:

Bunu almak mantıklı mı ve başka öneriniz var mı bu fiyatta?
Ayrıca şunları da buldum:
Bawanfa Oyun faresi 16400 DPI MMO yüksek hassasiyetli lazer oyuncu faresi, 18 programlanabilir tuş, 12 yan tuş, 5 kullanıcı tanımlı oyun profilleri, ayarlanabilir ağırlık, LED ışık, mikro şalter : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Bawanfa Oyun faresi 16400 DPI MMO yüksek hassasiyetli lazer oyuncu faresi, 18 programlanabilir tuş, 12 yan tuş, 5 kullanıcı tanımlı oyun profilleri, ayarlanabilir ağırlık, LED ışık, mikro şalter : Amazon.com.tr: Bilgisayar

www.amazon.com.tr

The G-LAB Kult Nitrogen Core oyun faresi, kablolu – lazer sensörü Avago 10.000 dpi, RGB, ağırlık ayarlanabilir, 11 programlanabilir tuş, ultra hafif, PC/PS4/Xbox One ile uyumlu – Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
The G-LAB Kult Nitrogen Core oyun faresi, kablolu – lazer sensörü Avago 10.000 dpi, RGB, ağırlık ayarlanabilir, 11 programlanabilir tuş, ultra hafif, PC/PS4/Xbox One ile uyumlu – Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar

www.amazon.com.tr