300 TL'ye Bot Önerisi

Makaleler
2
Arkadaşlar bugün botlarimi aradığımda bulamadım, annem atmis. O kadar da para vermiştim . Gittim ve birkaç mağaza dolaştım, fiyatlar epey artmış. Şimdi bana güzel bir not önerir misiniz? İnternetten de olur, mağazadan da. Ortalama 300 liralık olursa güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Marka takıntısı olmayan birisiyim. Genellikle verdiğim paranın hakkını veren ayakkabı/bot alırım. Decathlon mağazasından 2 kış önce aldığım yarım botumu hala memnun şekilde kullanmaktayım ve İstanbul'a geçen gün yağan şiddetli yağmurda okula gidip gelirken kullandım bu kış ilk kez. Hala su geçirmiyor.
(Etiketleri kesmişim, modeli bulamadım ) QUECHUA marka ancak modeli unuttum. 200 küsüre almışıtım fiyatı da tam hatırlayamıyorum.

NOT: Feriköy'den Ayazağa Beykent Üniversitesi'ne kadar toplu taşıma ile gidiş ve dönüşte 1 günlük denemem sonucunu yazdım. Hala su geçirmiyor ancak bu bir günde belli olmayabilir elbette.

Son düzenleme:
Bir de eğer bütçeni arttırma şansın varsa buna bakmanı öneririm. Geçen sene bu zamanlarda aldım, bütün kış kullandım. Bu kış da kullanacağım. Yaklaşık 10-15 cm yüksekliğe kadar su geçirmez.

Dostum ben avcı veya binici değilim, bunlar tarihi eser gibi duruyor.

Dostum ben avcı veya binici değilim, bunlar tarihi eser gibi duruyor.
İsimleri öyle onların. Hem bot dediğin böyle olur, ne bekliyorsun ki? Ben kendi zevkime göre seçip attım. Şu tarz olsun dediğin bir model varsa resmini at, ona göre bir tavsiyede bulunayım varsa bildiğim. Ayrıca avcıların ve binicilerin çamurlu, sulu alanlarda sıklıkla yürüdüklerini düşündüğün zaman en iyileri onlar oluyor. Decathlon iyi bir firmadır, yalnızca ismi kullanarak tüketiciyi kandıracak bir firma olmadığını düşündüğümden bunları tavsiye ettim. Alttaki modellere de bakabilirsin istersen. Daha spor görünüşleri var.

Bunu aldım 400 liraya.

Orijinal Herley ve CAT botlar Trendyol'da 350-400TL civarı. Almışken biraz daha ekleyip güzel bir markanın, kaliteli mallarını alabilirsin. Yoksa 150TL'ye bile bot vardı, geri dönüştürülmüş plastiklerden / atıklardan yapılmış hepsi .

Usta ayakkabı dünyasının mağazasından aldım ayni fiyata Cat ve Harley'de vardı ben bunu aldım, onlarda su geçirmeme garantisi yokmuş ama aldığımda varmış, satan adam bunu önerdi. Bende herkes zaten Cat alıyor diye farklılık olsun diye bunu aldım. Kaliteli göründü bana.
400 TL aldım.

Güzel, hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…