Diego s21 Decapat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #1 Bana hard disk önerilriniz lazım 300 TL'ye kadar taşınabilir olur mu USB bellek olur mu? USB bellekte çalışır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2023
Bana hard disk önerilriniz lazım 300 TL'ye kadar taşınabilir olur mu USB bellek olur mu? USB bellekte çalışır mı?
Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.072 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #2 Ne için kullanacaksınız?
Diego s21 Decapat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #3 Kamtasya dedi: Ne için kullanacaksınız? Genişletmek için tıkla... GTA 5 için Steam. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2023
Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.072 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #4 Diego s21 dedi: GTA 5 için Steam. Genişletmek için tıkla... Ne kullanıyorsunuz laptop mu masaüstü mü?
Diego s21 dedi: GTA 5 için Steam. Genişletmek için tıkla... Ne kullanıyorsunuz laptop mu masaüstü mü?
xopeSs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 2.008 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #5 PNY CS900 SSD (120 GB) eğer diske sadece GTA V kuracaksanız SSD almanızı öneririm oyun yükleme ekranlarında çok beklemezsiniz.
PNY CS900 SSD (120 GB) eğer diske sadece GTA V kuracaksanız SSD almanızı öneririm oyun yükleme ekranlarında çok beklemezsiniz.
Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.072 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #6 xopeSs dedi: PNY CS900 SSD (120 GB) eğer diske sadece GTA V kuracaksanız SSD almanızı öneririm oyun yükleme ekranlarında çok beklemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Daha hangi platformda kullanacağını belirtmedi belirtmeden yorum yapmayı doğru bulmuyorum.
xopeSs dedi: PNY CS900 SSD (120 GB) eğer diske sadece GTA V kuracaksanız SSD almanızı öneririm oyun yükleme ekranlarında çok beklemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Daha hangi platformda kullanacağını belirtmedi belirtmeden yorum yapmayı doğru bulmuyorum.
xopeSs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 2.008 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #7 Kamtasya dedi: Daha hangi platformda kullanacağını belirtmedi belirtmeden yorum yapmayı doğru bulmuyorum. Genişletmek için tıkla... Hem dizüstü hem masaüstüne takılabilen bir parça olduğu için sıkıntı yaratmaz. Hangi Platform'da kullanırsa kullansın sorun çıkarmaz.
Kamtasya dedi: Daha hangi platformda kullanacağını belirtmedi belirtmeden yorum yapmayı doğru bulmuyorum. Genişletmek için tıkla... Hem dizüstü hem masaüstüne takılabilen bir parça olduğu için sıkıntı yaratmaz. Hangi Platform'da kullanırsa kullansın sorun çıkarmaz.
Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.072 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #8 xopeSs dedi: Hem dizüstü hem masaüstüne takılabilen bir parça olduğu için sıkıntı yaratmaz. Hangi Platform'da kullanırsa kullansın sorun çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Masaüstü ise takmak sorun teşkil etmez ama laptopta sıkıntı.
xopeSs dedi: Hem dizüstü hem masaüstüne takılabilen bir parça olduğu için sıkıntı yaratmaz. Hangi Platform'da kullanırsa kullansın sorun çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Masaüstü ise takmak sorun teşkil etmez ama laptopta sıkıntı.
xopeSs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 2.008 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #9 Kamtasya dedi: Masaüstü ise takmak sorun teşkil etmez ama laptopta sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Laptopta neden sıkıntı olacakmış? 2.5" HDD ile aynı boyutta.
Kamtasya dedi: Masaüstü ise takmak sorun teşkil etmez ama laptopta sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Laptopta neden sıkıntı olacakmış? 2.5" HDD ile aynı boyutta.
Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.072 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #10 xopeSs dedi: Laptopta neden sıkıntı olacakmış? 2.5" HDD ile aynı boyutta. Genişletmek için tıkla... Garanti konusunda sorun olabilir.
xopeSs dedi: Laptopta neden sıkıntı olacakmış? 2.5" HDD ile aynı boyutta. Genişletmek için tıkla... Garanti konusunda sorun olabilir.