F Formatçı Yaşar Decapat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 15 28 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar, H61 almayı düşünüyorum.. İşlemcim i7-2600. DDR3 bir anakart almayı düşünüyorum. Öneriniz nedir? İşlemciyle uyumlu olması lazım.
Arkadaşlar, H61 almayı düşünüyorum.. İşlemcim i7-2600. DDR3 bir anakart almayı düşünüyorum. Öneriniz nedir? İşlemciyle uyumlu olması lazım.
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #2 H61 alın geçin. Fazla aramaya gerek yok.
F Formatçı Yaşar Decapat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 15 29 Mayıs 2021 #3 Penetrator God dedi: H61 alın geçin. Fazla aramaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Ustam peki hangi marka almalıyım bir sürü çeşidi var.
Penetrator God dedi: H61 alın geçin. Fazla aramaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Ustam peki hangi marka almalıyım bir sürü çeşidi var.
sleepinnice Centipat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 2.307 Çözümler 9 Yer jett ile dash atıyor. 29 Mayıs 2021 #4 Formatçı Yaşar dedi: Ustam peki hangi marka almalıyım bir sürü çeşidi var. Genişletmek için tıkla... 300 liraya en fazla Turbox, Esonic gibi markalar var hepsi birbinden kötü, alın geçin.
Formatçı Yaşar dedi: Ustam peki hangi marka almalıyım bir sürü çeşidi var. Genişletmek için tıkla... 300 liraya en fazla Turbox, Esonic gibi markalar var hepsi birbinden kötü, alın geçin.
F Formatçı Yaşar Decapat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 15 29 Mayıs 2021 #5 sleepinnice dedi: 300 liraya en fazla Turbox, Esonic gibi markalar var hepsi birbinden kötü, alın geçin. Genişletmek için tıkla... 400e de çıkabilirim
sleepinnice dedi: 300 liraya en fazla Turbox, Esonic gibi markalar var hepsi birbinden kötü, alın geçin. Genişletmek için tıkla... 400e de çıkabilirim
sleepinnice Centipat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 2.307 Çözümler 9 Yer jett ile dash atıyor. 29 Mayıs 2021 #6 Formatçı Yaşar dedi: 400e de çıkabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam o paraya da aynı var, zaten eski anakart Esonic olanı alın bence.
Formatçı Yaşar dedi: 400e de çıkabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam o paraya da aynı var, zaten eski anakart Esonic olanı alın bence.
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #7 Bunu alabilirsiniz. Veya Asus'ta olur. Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com
Bunu alabilirsiniz. Veya Asus'ta olur. Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com