Selam. 300TL bandında mouse arıyorum eğer 500'e de çok güzel olduğunu farkı hissettireceğini düşündüğünüz model varsa ona da bakabilir.
İkinci el/sıfır hiç fark etmez.
Aradığım model beyaz olması benim için daha laptopum beyaz çünkü görünüm olarak biraz estetik olmasını istiyorum. Eski HP mouseler gibi kalın bir şey istemiyorum.
Cihazım macOS olduğu içinde onunla uyumlu olması lazım.
Kablosuz olması lazım Bluetooth veya USB fark etmez.
Temel 3 tuşu olsun yeterli oyun oynamayacağım gündelik kullanımda sadece.
Elim normal insan eline göre büyük.
Bulduğum birkaç tane var sizin de önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
www.epey.com
www.epey.com
www.epey.com
İkinci el/sıfır hiç fark etmez.
Aradığım model beyaz olması benim için daha laptopum beyaz çünkü görünüm olarak biraz estetik olmasını istiyorum. Eski HP mouseler gibi kalın bir şey istemiyorum.
Cihazım macOS olduğu içinde onunla uyumlu olması lazım.
Kablosuz olması lazım Bluetooth veya USB fark etmez.
Temel 3 tuşu olsun yeterli oyun oynamayacağım gündelik kullanımda sadece.
Elim normal insan eline göre büyük.
Bulduğum birkaç tane var sizin de önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Philips M402 Mouse
Philips M402 Mouse SPK7402B detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Xiaomi Mi Wireless Mouse Lite 2 Mouse
Xiaomi Mi Wireless Mouse Lite 2 Mouse XMWXSB02YM detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Xiaomi Mi Wireless Mouse Youth Edition Mouse
Xiaomi Mi Wireless Mouse Youth Edition Mouse WXSB01M detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.