300 TL'ye kadar Klavye Önerisi

ygzsmsk

Hectopat
Merhaba arkadaşlar,

Başlıktan da anlaşılacağı üzere 300 TL'ye kadar klavye bakıyorum. RGB ve mekanik olursa muazzam olur. Piyasayı ve forumları araştırdığımda karşıma aşağıdaki modeller çıktı. Türkçe klavye olup olmaması çok problem değil. Bir miktar sessiz bir klavye olursa da tadından yenmez gerçekten.

Şuana kadar bulduğum alternatifler;
Corsair K55
Steelseries Apex M400

Önerilerini bekliyorum ve şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Corsair K55 mekanik değil.Steelserieis apex M400 daha doğru bir tercih olacaktır.Greetech switchleri çok tavsiye etmiyorum fakat Omen 1100 a göz atabilirsin.
Rgb olmasından yanaysan Outemu blue switchlere sahip Rampage manly e göz atabilirsin.
Ne yazıkki o fiyat bandında rgb red,black switchli klavye pek kalmıyor geriyie.James Donkey 619 var blue,black,red switch seçenekleriyle fakat daha önce ne kullanan tanıdığım oldu nede ben tecrübe ettim,ne kadar güvenilir ve sağlam hiçbir fikrim yok.

Bu fiyata hem RGB hem de gerçek bir mekanik klavye bulmak zor. Bu klavyeyi tavsiye ederim:

Gerçek RGB ve Mekanik switch gayet güzel bir klavye Trust GXT 890 Cada Gameekstra Türkçe Q 254 TL'dı en son.

Gerçek RGB ve Mekanik switch gayet güzel bir klavye Trust GXT 890 Cada Gameekstra Türkçe Q 254 TL'dı en son.

Rgb klavye istiyorsan bu fiyata alabileceğin Trust GTX ve Rampage Manly var birtek.Fakat 2 side outemu switchlere sahip.Fakat arkadaşın attığı şu klavye oldukça gözüme çarptı.Bilindik sağlam bir markanın sağlam bir serisidir CM Quickfire üstüne üstlük cherry mx switchlere sahip.Aynı fiyata sırf RGB bir klavye almak için Cherry MX marka switchler varken Outemu alınır mı ? Bana sorarsan kessinlikle hayır.
Eğer RGB klavye olması konusunda ısrarcı isen elbette alabilirsin fakat outemu switchler genelde çin malı ucuz klavyelerde kullanılan switchlerdir.Kötüler mi ? Hayır.Fakat Cherry MX kalitesi de vermiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…