F Ferhat23 Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 144 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #1 Sanal makinedeki Linux bilgisayarın ağ kartını görmüyor, bu yüzden Wireless adaptör arıyorum. Monitör modu olması şart, yardımcı olur musunuz? Bütçe: 300₺
Sanal makinedeki Linux bilgisayarın ağ kartını görmüyor, bu yüzden Wireless adaptör arıyorum. Monitör modu olması şart, yardımcı olur musunuz? Bütçe: 300₺
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.795 Makaleler 4 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #2 Sanal makine derken? Sanal makinede Kali çalışıyor ve interneti alamıyor mu? Çözümü wifi kartı değildir kesinlikle.
Sanal makine derken? Sanal makinede Kali çalışıyor ve interneti alamıyor mu? Çözümü wifi kartı değildir kesinlikle.
F Ferhat23 Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 144 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #3 tereyagburak dedi: Sanal makine derken? Sanal makinede Kali çalışıyor ve interneti alamıyor mu? Çözümü Wi-Fi kartı değildir kesinlikle. Genişletmek için tıkla... Sorun o değil zaten ben Wi-Fi kartı arıyorum o konuyla ilgili bir sorunum yok.
tereyagburak dedi: Sanal makine derken? Sanal makinede Kali çalışıyor ve interneti alamıyor mu? Çözümü Wi-Fi kartı değildir kesinlikle. Genişletmek için tıkla... Sorun o değil zaten ben Wi-Fi kartı arıyorum o konuyla ilgili bir sorunum yok.
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.795 Makaleler 4 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #4 Ferhat23 dedi: Sorun o değil zaten ben Wi-Fi kartı arıyorum o konuyla ilgili bir sorunum yok. Genişletmek için tıkla... Benim alacağım bir kart var 2 gün sonra bilgi veririm ona göre öneririm o zaman fiyatı da ucuz.
Ferhat23 dedi: Sorun o değil zaten ben Wi-Fi kartı arıyorum o konuyla ilgili bir sorunum yok. Genişletmek için tıkla... Benim alacağım bir kart var 2 gün sonra bilgi veririm ona göre öneririm o zaman fiyatı da ucuz.
F Ferhat23 Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 144 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #5 tereyagburak dedi: Benim alacağım bir kart var 2 gün sonra bilgi veririm ona göre öneririm o zaman fiyatı da ucuz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. tereyagburak dedi: Benim alacağım bir kart var 2 gün sonra bilgi veririm ona göre öneririm o zaman fiyatı da ucuz. Genişletmek için tıkla... Kullanmış olduğunuz kart nasıl? Önerir misiniz?
tereyagburak dedi: Benim alacağım bir kart var 2 gün sonra bilgi veririm ona göre öneririm o zaman fiyatı da ucuz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. tereyagburak dedi: Benim alacağım bir kart var 2 gün sonra bilgi veririm ona göre öneririm o zaman fiyatı da ucuz. Genişletmek için tıkla... Kullanmış olduğunuz kart nasıl? Önerir misiniz?
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.795 Makaleler 4 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #6 Ferhat23 dedi: Tamamdır teşekkür ederim. Kullanmış olduğunuz kart nasıl? Önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet hocam bugün geldi de ben önermiyorum arkadaşın kasasına aldık. Modem yakında olmadığı sürece pek bir özelliği yok.
Ferhat23 dedi: Tamamdır teşekkür ederim. Kullanmış olduğunuz kart nasıl? Önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet hocam bugün geldi de ben önermiyorum arkadaşın kasasına aldık. Modem yakında olmadığı sürece pek bir özelliği yok.
F Ferhat23 Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 144 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #7 tereyagburak dedi: Evet hocam bugün geldi de ben önermiyorum arkadaşın kasasına aldık. Modem yakında olmadığı sürece pek bir özelliği yok. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
tereyagburak dedi: Evet hocam bugün geldi de ben önermiyorum arkadaşın kasasına aldık. Modem yakında olmadığı sürece pek bir özelliği yok. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.