Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.120 Makaleler 26 Çözümler 520 18 Eylül 2023 #11 Stephen Küskü dedi: Attığın linkte cidden ucuz geldi bana hemen almak istiyorum. Gerçekten indirimde mi? Genişletmek için tıkla... İndirimde olmasa niye atayım hocam.
Stephen Küskü dedi: Attığın linkte cidden ucuz geldi bana hemen almak istiyorum. Gerçekten indirimde mi? Genişletmek için tıkla... İndirimde olmasa niye atayım hocam.
Stephen Küskü Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 173 Daha fazla Sistem Özellikleri gigabyte gtx 1660ti - ryzen 5 3600 - 16 gb ram - 500 gb m2 ssd - 1tb harddisk Asus 27 inç 170 Hz 2k İPS Monitör Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #12 EMD dedi: İndirimde olmasa niye atayım hocam. Genişletmek için tıkla... Aldım hocam ama stok soğutucuya kullanmak istemiyorum kule tipi soğutucu lazım şimdi sıra onda EMD dedi: İndirimde olmasa niye atayım hocam. Genişletmek için tıkla... "Kral MX-6 aldım ve sürdüm Teknobiyotik'ten aldım ilk kez termal macun değiştirdim fakat sıcaklık arttı termal macunun bozuk olma ihtimali var mıdır" Biri böyle yorum yapmış YouTube'dan kafam karıştı. Ulan siparişte verdik.
EMD dedi: İndirimde olmasa niye atayım hocam. Genişletmek için tıkla... Aldım hocam ama stok soğutucuya kullanmak istemiyorum kule tipi soğutucu lazım şimdi sıra onda EMD dedi: İndirimde olmasa niye atayım hocam. Genişletmek için tıkla... "Kral MX-6 aldım ve sürdüm Teknobiyotik'ten aldım ilk kez termal macun değiştirdim fakat sıcaklık arttı termal macunun bozuk olma ihtimali var mıdır" Biri böyle yorum yapmış YouTube'dan kafam karıştı. Ulan siparişte verdik.
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.583 Çözümler 134 18 Eylül 2023 #13 Stephen Küskü dedi: "Kral MX-6 aldım ve sürdüm Teknobiyotik'ten aldım ilk kez termal macun değiştirdim fakat sıcaklık arttı termal macunun bozuk olma ihtimali var mıdır" Biri böyle yorum yapmış YouTube'dan kafam karıştı. Ulan siparişte verdik. Genişletmek için tıkla... Hayır, arkadaş yanlış sürmüştür muhtemelen. ARCTIC MX-6 ürününü aldım. Hepinize teşekkürler. Son düzenleme: 18 Eylül 2023
Stephen Küskü dedi: "Kral MX-6 aldım ve sürdüm Teknobiyotik'ten aldım ilk kez termal macun değiştirdim fakat sıcaklık arttı termal macunun bozuk olma ihtimali var mıdır" Biri böyle yorum yapmış YouTube'dan kafam karıştı. Ulan siparişte verdik. Genişletmek için tıkla... Hayır, arkadaş yanlış sürmüştür muhtemelen. ARCTIC MX-6 ürününü aldım. Hepinize teşekkürler.