mertvuuk Centipat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 641 24 Nisan 2021 #1 Başlıkta belirtiğim gibi bütçe 300 TL. Beyaz olursa sevinirim. Mekanik istiyorum. İyi forumlar.
msn Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.416 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Düsseldorf Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Nisan 2021 #2 O fiyata istediğiniz şartları karşılayan düzgün bir klavye yok.
mertvuuk Centipat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 641 24 Nisan 2021 #3 şuanda gamepower gözüme kestirdim bu arada mertvuuk dedi: Başlıkta belirtiğim gibi bütçe 300 TL. Beyaz olursa sevinirim. Mekanik istiyorum. İyi forumlar. Genişletmek için tıkla... msn dedi: O fiyata istediğiniz şartları karşılayan düzgün bir klavye yok. Genişletmek için tıkla... beyaz istemiyorum olursa sevinirim dedim mekanik var aslında
şuanda gamepower gözüme kestirdim bu arada mertvuuk dedi: Başlıkta belirtiğim gibi bütçe 300 TL. Beyaz olursa sevinirim. Mekanik istiyorum. İyi forumlar. Genişletmek için tıkla... msn dedi: O fiyata istediğiniz şartları karşılayan düzgün bir klavye yok. Genişletmek için tıkla... beyaz istemiyorum olursa sevinirim dedim mekanik var aslında
msn Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.416 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Düsseldorf Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Nisan 2021 #4 mertvuuk dedi: şuanda gamepower gözüme kestirdim bu arada Genişletmek için tıkla... 1 ay sonra bozulmasını istiyorsan GamePower alabilirsin.
mertvuuk dedi: şuanda gamepower gözüme kestirdim bu arada Genişletmek için tıkla... 1 ay sonra bozulmasını istiyorsan GamePower alabilirsin.
mertvuuk Centipat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 641 24 Nisan 2021 #5 msn dedi: 1 ay sonra bozulmasını istiyorsan GamePower alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Gamepower aldım bozulmuştu. Şimdi alsam sıkıntı çıkarsa iade kabul ederler mi onun düşüncesindeyim.
msn dedi: 1 ay sonra bozulmasını istiyorsan GamePower alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Gamepower aldım bozulmuştu. Şimdi alsam sıkıntı çıkarsa iade kabul ederler mi onun düşüncesindeyim.
msn Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.416 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Düsseldorf Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Nisan 2021 #6 mertvuuk dedi: Gamepower aldım bozulmuştu. Şimdi alsam sıkıntı çıkarsa iade kabul ederler mi onun düşüncesindeyim. Genişletmek için tıkla... Çok sıkıntı çıkarıyorlar.
mertvuuk dedi: Gamepower aldım bozulmuştu. Şimdi alsam sıkıntı çıkarsa iade kabul ederler mi onun düşüncesindeyim. Genişletmek için tıkla... Çok sıkıntı çıkarıyorlar.
mertvuuk Centipat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 641 24 Nisan 2021 #7 msn dedi: 1 ay sonra bozulmasını istiyorsan Gamepower alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kaliteli bir normal klavye öneriniz var mıdır? Almam lazım.
msn dedi: 1 ay sonra bozulmasını istiyorsan Gamepower alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kaliteli bir normal klavye öneriniz var mıdır? Almam lazım.
msn Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.416 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Düsseldorf Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Nisan 2021 #8 O fiyata iyi bir mekanik hisli klavye alabilirsin. Logitech G213 Prodigy Klavye RGB Oyuncu Klavyesi Siyah Türkçe Kablolu Fiyatı - Trendyol logitech G213 Prodigy RGB Oyuncu Klavyesi 920-008094 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
O fiyata iyi bir mekanik hisli klavye alabilirsin. Logitech G213 Prodigy Klavye RGB Oyuncu Klavyesi Siyah Türkçe Kablolu Fiyatı - Trendyol logitech G213 Prodigy RGB Oyuncu Klavyesi 920-008094 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
Hd6850 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 2.443 Makaleler 2 Çözümler 4 24 Nisan 2021 #9 Gamenote Kb435l Kablolu Mekanik Gaming Klavye / Arkadan Aydınlatmalı / Rgb Fiyatı - Trendyol Gamenote Kb435l Kablolu Mekanik Gaming Klavye / Arkadan Aydınlatmalı / Rgb yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Beyaz değil ama mekanik
Gamenote Kb435l Kablolu Mekanik Gaming Klavye / Arkadan Aydınlatmalı / Rgb Fiyatı - Trendyol Gamenote Kb435l Kablolu Mekanik Gaming Klavye / Arkadan Aydınlatmalı / Rgb yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Beyaz değil ama mekanik
mertvuuk Centipat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 641 24 Nisan 2021 #10 msn dedi: O fiyata iyi bir mekanik hisli klavye alabilirsin. Logitech G213 Prodigy Klavye RGB Oyuncu Klavyesi Siyah Türkçe Kablolu Fiyatı - Trendyol logitech G213 Prodigy RGB Oyuncu Klavyesi 920-008094 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Genişletmek için tıkla... hocam bütçemi aşıyor Hd6850 dedi: Gamenote Kb435l Kablolu Mekanik Gaming Klavye / Arkadan Aydınlatmalı / Rgb Fiyatı - Trendyol Gamenote Kb435l Kablolu Mekanik Gaming Klavye / Arkadan Aydınlatmalı / Rgb yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Beyaz değil ama mekanik Genişletmek için tıkla... Bunu düşünüyorum listemde vardı bir ara size konu açayım dedim bunu biliyorum gayet kaliteli
msn dedi: O fiyata iyi bir mekanik hisli klavye alabilirsin. Logitech G213 Prodigy Klavye RGB Oyuncu Klavyesi Siyah Türkçe Kablolu Fiyatı - Trendyol logitech G213 Prodigy RGB Oyuncu Klavyesi 920-008094 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Genişletmek için tıkla... hocam bütçemi aşıyor Hd6850 dedi: Gamenote Kb435l Kablolu Mekanik Gaming Klavye / Arkadan Aydınlatmalı / Rgb Fiyatı - Trendyol Gamenote Kb435l Kablolu Mekanik Gaming Klavye / Arkadan Aydınlatmalı / Rgb yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Beyaz değil ama mekanik Genişletmek için tıkla... Bunu düşünüyorum listemde vardı bir ara size konu açayım dedim bunu biliyorum gayet kaliteli