Serhat .s Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 977 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #11 Yunus creqtive efe dedi: Hocam lütfen böyle markalara bulaşmayın 2.el alin. Genişletmek için tıkla... Ben Core06b 1 yıldır kullanıyorum bana mısın demedi.
Yunus creqtive efe dedi: Hocam lütfen böyle markalara bulaşmayın 2.el alin. Genişletmek için tıkla... Ben Core06b 1 yıldır kullanıyorum bana mısın demedi.
E egecabbar Centipat Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 894 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #12 ulrech33 dedi: Hocam bu bütçede pek alternatifim yok ama gece oynarken zorluk yaşıyorum. O yüzden ışıklı istedim. Klavyeye bakmadan yazmama rağmen bazen takıliyorum şu nasıl? https://www.hepsiburada.com/gameboo...vJT8qElbvaORGt7lNKxoCdRQQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds Genişletmek için tıkla... 400tl ye bunu almak yerine 500tl ye attığım paketi alırsınız. Kalanları 100tl den satsanız klavye 300 e geliyor.
ulrech33 dedi: Hocam bu bütçede pek alternatifim yok ama gece oynarken zorluk yaşıyorum. O yüzden ışıklı istedim. Klavyeye bakmadan yazmama rağmen bazen takıliyorum şu nasıl? https://www.hepsiburada.com/gameboo...vJT8qElbvaORGt7lNKxoCdRQQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds Genişletmek için tıkla... 400tl ye bunu almak yerine 500tl ye attığım paketi alırsınız. Kalanları 100tl den satsanız klavye 300 e geliyor.
Y Yunus creqtive efe Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 984 Çözümler 2 Yer Bursa 14 Nisan 2024 #13 Serhat .s dedi: Ben Core06b 1 yıldır kullanıyorum bana mısın demedi. Genişletmek için tıkla... Teknoloji şans işi rush diye bir klavyeyi bende 2 sene kullandım ama artık akillandim bir daha asla öyle markalar almiyorum.
Serhat .s dedi: Ben Core06b 1 yıldır kullanıyorum bana mısın demedi. Genişletmek için tıkla... Teknoloji şans işi rush diye bir klavyeyi bende 2 sene kullandım ama artık akillandim bir daha asla öyle markalar almiyorum.
U ulrech33 Femtopat Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 59 14 Nisan 2024 #14 Peki bu laptop klavyesinin bozulması, klavyenin anakarta bağlanan soketinin oynaması ile alakalı olabilir mi?
Peki bu laptop klavyesinin bozulması, klavyenin anakarta bağlanan soketinin oynaması ile alakalı olabilir mi?