300 TL'ye Klavye Tavsiyesi

Bariskent

Picopat
Merhabalar,

A101'den aldıgım Piranha'nın 35 liralık ışıklandırmalı bir klavyesini kullanmaktayım. 1,5 ayda WASD tuşlarının renkleri gitti, bembeyaz oldu. :)Maksimum 300 liraya klavye arıyorum. Mekanik veya normal fark etmez. Kullanımı rahat, ışıklandırmalı ve bilek için desteği olursa güzel olur. Tavsiyede bulunan herkese şimdiden teşekkürler.

Merhabalar,

A101'den aldıgım Piranha'nın 35 liralık ışıklandırmalı bir klavyesini kullanmaktayım. 1,5 ayda WASD tuşlarının renkleri gitti, bembeyaz oldu. :)Maksimum 300 liraya klavye arıyorum. Mekanik veya normal fark etmez. Kullanımı rahat, ışıklandırmalı ve bilek için desteği olursa güzel olur. Tavsiyede bulunan herkese şimdiden teşekkürler.
Bu klavyeden çok şikayetçiler ben 2 yıldır kullanıyorum hala bir sorun yok.

Merhabalar,

A101'den aldıgım Piranha'nın 35 liralık ışıklandırmalı bir klavyesini kullanmaktayım. 1, 5 ayda wasd tuşlarının renkleri gitti, bembeyaz oldu. :)Maksimum 300 liraya klavye arıyorum. Mekanik veya normal fark etmez. Kullanımı rahat, ışıklandırmalı ve bilek için desteği olursa güzel olur. Tavsiyede bulunan herkese şimdiden teşekkürler.

Saçma markaların mekanik diye itelediği klavyeleri alıp 1 seneye kullanılmayacak hale gelmesindense, Logitech G213 Prodigy al keyfine bak. Yazılım, RGB, his. Ne ararsan var. Ben kendim 1 senedir kullanıyorum. Günde 7-8 saat sırf oyun oynarım. Ne tuşlarda sıkışma ne de boya sıyırma gördüm garanti sürecinde de sıkıntı çekmezsin. Edindiğim en büyük tecrübe şu teknolojide. 100 TL fazla ver iyisini al. Ya da marka olsun ama bazı özellikleri olmasın.

Saçma markaların mekanik diye itelediği klavyeleri alıp 1 seneye kullanılmayacak hale gelmesindense, Logitech G213 Prodigy al keyfine bak. Yazılım, RGB, his. Ne ararsan var. Ben kendim 1 senedir kullanıyorum. Günde 7-8 saat sırf oyun oynarım. Ne tuşlarda sıkışma ne de boya sıyırma gördüm garanti sürecinde de sıkıntı çekmezsin. Edindiğim en büyük tecrübe şu teknolojide. 100 TL fazla ver iyisini al. Ya da marka olsun ama bazı özellikleri olmasın.
Ben de öyle düşünüyorum o yüzden farketmez dedim.Logitech G213 kafama yattı :) Kingston hyperx Alloy core modeli ile kıyaslıyorum şuan.Tavsiye için teşekkürler

Ben de öyle düşünüyorum o yüzden fark etmez dedim. Logitech G213 kafama yattı :) Kingston HyperX alloy Core modeli ile kıyaslıyorum şu an. Tavsiye için teşekkürler.

Kaliteli marka olabilir ancak dediğim klavye yi araştırın sonra karar verin 300 TL az değil. Boya vs çıkmaz çünkü ogre RGB'nin üstündeki harfler baskı değil. 1 yılı geçti kullandığım.

Kaliteli marka olabilir ancak dediğim klavye yi araştırın sonra karar verin 300 TL az değil. Boya vs çıkmaz çünkü ogre RGB'nin üstündeki harfler baskı değil. 1 yılı geçti kullandığım.
Teşekkürler ürünü inceledim.Bu tarz markaların bazı aksesuarlarını kullanıyorum zaten.Bütceyi arttırarak Cooler Master CK350 red switchini sipariş ettim.Umarım pişman etmez :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı