Ömer Emrh Decapat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #1 Maksimum 300 TL'ye lehim makinesi önerir misiniz? Kullanacagım işler = anakart tamirinde soket yerleştirmede falan. Bir tane buldum bu nasıl? Yihua 947-VII Isı Ayarlı Kalem Havya 60W Uygun Fiyatıyla Satın Al - Direnc.net® Yihua 947-VII Isı Ayarlı Kalem Havya 60W ürününü uygun fiyatı, hızlı kargo seçeneği ile Isı Ayarlı Havyalar kategorisinden online olarak Türkiye'nin en büyük elektronik komponent satış sitesi Direnc.net® 'ten hemen satın alabilirsiniz. www.direnc.net
Maksimum 300 TL'ye lehim makinesi önerir misiniz? Kullanacagım işler = anakart tamirinde soket yerleştirmede falan. Bir tane buldum bu nasıl? Yihua 947-VII Isı Ayarlı Kalem Havya 60W Uygun Fiyatıyla Satın Al - Direnc.net® Yihua 947-VII Isı Ayarlı Kalem Havya 60W ürününü uygun fiyatı, hızlı kargo seçeneği ile Isı Ayarlı Havyalar kategorisinden online olarak Türkiye'nin en büyük elektronik komponent satış sitesi Direnc.net® 'ten hemen satın alabilirsiniz. www.direnc.net
C Curre Hectopat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 675 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #2 Hocam bu makineyle switch değişimi yapılırmu ?
Ömer Emrh Decapat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #3 Curre dedi: Hocam bu makineyle Switch değişimi yapılır mu? Genişletmek için tıkla... Switch dediginiz uç galiba 900mm uçlar oluyormuş.
Curre dedi: Hocam bu makineyle Switch değişimi yapılır mu? Genişletmek için tıkla... Switch dediginiz uç galiba 900mm uçlar oluyormuş.
C Curre Hectopat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 675 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #4 Her makineye ayrı uçmu yoksa her uç olurmu bir makineye ?
Ömer Emrh Decapat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #5 Curre dedi: Her makineye ayrı uçmu yoksa her uç olur mu bir makineye? Genişletmek için tıkla... Milimi var die biliyorum yani makineden makineye mm fark eder.
Curre dedi: Her makineye ayrı uçmu yoksa her uç olur mu bir makineye? Genişletmek için tıkla... Milimi var die biliyorum yani makineden makineye mm fark eder.