Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.787 Çözümler 24 30 Temmuz 2024 #1 1 2 3 4 Trendyol'da RGB'li olan çok güzel duruyor ama bilemedim belki yüzeyi çok kötüdür RGB olmayan birini almalıyım falan. Bütçe 300 Max eğer başka bir şey önerecek olursanız.
1 2 3 4 Trendyol'da RGB'li olan çok güzel duruyor ama bilemedim belki yüzeyi çok kötüdür RGB olmayan birini almalıyım falan. Bütçe 300 Max eğer başka bir şey önerecek olursanız.
TR-whovian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 1.498 Çözümler 17 Yer Ankara 30 Temmuz 2024 #2 Logitech Oyuncu Mouse Pad 40 X 30 Cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol ben kendim bunu kullanıyorum aşırı kir tutma durumuda yok ıslanma durumunda falan da hemen kurutulabiliyor 2 yıldır kullanıyorum bakabilirsin.
Logitech Oyuncu Mouse Pad 40 X 30 Cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol ben kendim bunu kullanıyorum aşırı kir tutma durumuda yok ıslanma durumunda falan da hemen kurutulabiliyor 2 yıldır kullanıyorum bakabilirsin.
Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.787 Çözümler 24 3 Ağustos 2024 #3 TR-whovian dedi: Logitech Oyuncu Mouse Pad 40 X 30 Cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol ben kendim bunu kullanıyorum aşırı kir tutma durumuda yok ıslanma durumunda falan da hemen kurutulabiliyor 2 yıldır kullanıyorum bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... 90x40 lazım, 1. link zaten Logitech aynısı galiba.
TR-whovian dedi: Logitech Oyuncu Mouse Pad 40 X 30 Cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol ben kendim bunu kullanıyorum aşırı kir tutma durumuda yok ıslanma durumunda falan da hemen kurutulabiliyor 2 yıldır kullanıyorum bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... 90x40 lazım, 1. link zaten Logitech aynısı galiba.