300 TL'ye R5 3600 için kule tipi soğutucu önerisi

Triphonys

Decapat
Daha fazla  
Ryzen 5 3600 kullanıyorum, soğutucu olarak Gamepower'ın ucuz bir soğutucusunu kullanmaktayım. Oyunlarda rahat bir şekilde 80 dereceyi görüyor, bundan ötürü kule tipi soğutucu almaya karar verdim. Bütçe 200-300 TL civarı. 350 TL'ye kadar zorlayabilirim. Yanına da kaliteli bir termal macun almak istiyorum. Ne önerirsiniz?

Kullanmakta olduğum kasa budur:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen 5 3600x'i şununla kullanmaktayım ve gayet memnunum :

Termal macun için ise :

Bitirim ikili.
224-XT zaten STC8'den daha iletken olan TG25'in bir tüpüyle geliyor.

Ryzen 5 3600 kullanıyorum, soğutucu olarak Gamepower'ın ucuz bir soğutucusunu kullanmaktayım. Oyunlarda rahat bir şekilde 80 dereceyi görüyor, bundan ötürü kule tipi soğutucu almaya karar verdim. Bütçe 200-300 TL civarı. 350 TL'ye kadar zorlayabilirim. Yanına da kaliteli bir termal macun almak istiyorum. Ne önerirsiniz?

Kullanmakta olduğum kasa budur:

224-XT iyi bir soğutucu ben de 3600X ile kullanıyorum, ancak mevcut fiyatı çok pahalı, ben daha kısa süre önce o fiyatın 2/3'üne aldım. O yüzden ben Snowman T6 öneririm. Yanına da TG15 veya STC8 gibi bir macun eklenebilir.

Snowman T6'nın muadillerine göre daha ucuz olmasının sebebi nedir? 6 bakır borusu bulunmakta.
Genel kalite ve üretiminin ucuzluğu diyelim. Sırf kalite hissiyatı olarak bakarsan mesela 224-XT ona 5 basar, üstüne 4 bakır borusu olmasına rağmen ondan performansı da daha iyi. Snowman ise F/P kavramının tam karşılığı. Çift fan, 6 boru gibi bol özelliği ucuz bir fiyata veriyor, kalitesi de fena değil. Ancak diğer markalar kadar da kaliteli değil elbette. 224-XT'yi Skoda Scala, T6'yı da Fiat Egea olarak düşün.

Genel kalite ve üretiminin ucuzluğu diyelim. Sırf kalite hissiyatı olarak bakarsan mesela 224-XT ona 5 basar, üstüne 4 bakır borusu olmasına rağmen ondan performansı da daha iyi. Snowman ise F/P kavramının tam karşılığı. Çift fan, 6 boru gibi bol özelliği ucuz bir fiyata veriyor, kalitesi de fena değil. Ancak diğer markalar kadar da kaliteli değil elbette. 224-XT'yi Skoda scala, t6'yı da Fiat egea olarak düşün.

Anladım,teşekkür ederim ilgili cevabınız için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı