Tekrar o fiyatlara düşmüyor ne yazıkki. Yaz indirimlerinde 400'e yakın fiyattaydı.Epic yılbaşı indirimlerini bekleyin. Bu yıl başında 175₺'ye almıştım. Epic Games'ten.
Site güvenli. Test ettim ve 1 dakikada oyunun anahtarı geldi.Kabasakaldan Days Gone dahil bir sürü oyun aldım hiçbir sıkıntı çıkmamıştı.
Anahtar derken nasıl oluyor hocam? Yabancıyım bu konulara. Online oynananiliyor muyuz key alınca?Site güvenli. Test ettim ve 1 dakikada oyunun anahtarı geldi.
80TL'lik oyunu 7TL'ye almış oldum şimdi.
Evet, normal satın almışsın gibi.Anahtar derken nasıl oluyor hocam? Yabancıyım bu konulara. Online oynananiliyor muyuz key alınca?
Evet, oynayabiliyoruz. 2 saat civarı oynadım aldıktan sonra.Anahtar derken nasıl oluyor hocam? Yabancıyım bu konulara. Online oynananiliyor muyuz key alınca?
Hocam nasıl bu kadar ucuza satilabiliyor peki? O zaman orijinal oyun yerine key almak daha mantıklı değil mi? Her oyunun keyi var mı yok mu bilmiyorum ama o zaman FC25'e 2k civarı vermektense key alırım yani.Evet, normal satın almışsın gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.