300 TL'ye SSD almak vs 650 liraya HDD almak

Emre12345

Megapat
Daha fazla  
Elimde 480GB SSD var. Yetmediği için takviye çıkmak istiyorum. Sizce M.2 veya SATA mı almak daha mantıklı yoksa biraz daha ucuza kaçıp HDD alıp geçmek mi? Bu ikisinden birisini aldıktan sonra ileriki dönemlerde 1TB M.2'ye dönmeye çalışacağım. Yanında bunları da kullanmak istiyorum. Öneriniz nedir?

Bence yer sıkıntısı çekiyorsan HDD al. Elinde ki SSD Windows kurulu olur. Oyunları SSD üzerinden oynarsın. Depolama işlerini HDD aktarırsın.

Bütçeni zorlamıyorsa, kapasite olarak 2 katından fazla fark yoksa M.2 ya da SATA SSD al kesinlikle.

HDD artık eskidi, bence SSD kullanmak daha mantıklı olur.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam HDD alıp oyunları ona kurun, SSD'ye o kadar para vermeyin oyun kurmak için.
HDD'ye kurun sorun olmaz. Windows SSD de olsun yeter.

Hikayeli oyunları HDD'ye kurayım diyorum. Online oyunları da SSD'ye. Ama yine de o yavaşlık beni fazla rahatsız eder diye korkuyorum.

Hikayeli oyunları HDD'ye kurayım diyorum. Online oyunları da SSD'ye. Ama yine de o yavaşlık beni fazla rahatsız eder diye korkuyorum.
512Gb SSD 1TB HDD'den daha ucuz. Hikayeli oyunları oynayıp silerseniz sorun olmaz ama çok fazla çeşitli online oyun oynuyorsan o zaman sorun yaratır.

Hocam o yavaşlık kanser eder ya. Hele o sahne aralarında siyah ekranda beklemek, işkence resmen. Almışken SSD alın.

Bence en mantıklısı şu an için durumu idare edip paranı 1 TB SSD saklamak.

512Gb SSD 1TB HDD'den daha ucuz. Hikayeli oyunları oynayıp silerseniz sorun olmaz ama çok fazla çeşitli online oyun oynuyorsan o zaman sorun yaratır.
500gb HDD almayı planlıyordum idare etsin diye. 500gb sdd, 500gb HDD sizce yetmez mi?

Aşırı ortadayım :d İkinci el alayım diyorum fiyatlar sıfırından daha pahalı. Önceden de böyleydi, hiç değişmemiş :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…