Hocam "genellikle" kısmında dedim ve ayrıca 300 TL'ye gerçekten güzel bir SSD bulmak zor 500 GB HDD bile 300-400 liradan başlıyor ve SSD daha hızlısı bunu düşünürseniz sevinirim.
Hocam demek istiyorum ki 300 TL'ye bulunabilir fakat daha iyiside var ayrıca sadece bunu daha iyisi bulunabilir demek istiyorum fakat uzatıyosunuz konuyu?
Hocam "genellikle" kısmında dedim ve ayrıca 300 TL'ye gerçekten güzel bir SSD bulmak zor 500 GB HDD bile 300-400 liradan başlıyor ve SSD daha hızlısı bunu düşünürseniz sevinirim.
Western Digital 2.5" 500 GB Blue WD5000AZLX SATA 3.0 7200 RPM Hard Disk arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Benim aldığım 1 TB harddisk 64 MB 7200 RPM 600 lira diye hatırlıyorum harddisk bu kadar pahalıysa SSD bunun 2-3 katı bu yüzden daha pahalı olur demek istemiştim ayrıca 300 TL'ye SSD "bulamazsınız" demiyorum daha iyisini bulabilirsiniz demek istiyorum fakat konuyu uzatıyorsunuz ve düzeltme ile yanlış yaptığımın farkına varmıştım o mesajda fena değil demek istiyorum bütçeyi daha fazla arttırarak iyisini alabilirsiniz demek istiyorum.
Benim aldığım 1 TB harddisk 64 MB 7200 RPM 600 lira diye hatırlıyorum harddisk bu kadar pahalıysa SSD bunun 2-3 katı bu yüzden daha pahalı olur demek istemiştim ayrıca 300 TL'ye SSD "bulamazsınız" demiyorum daha iyisini bulabilirsiniz demek istiyorum fakat konuyu uzatıyorsunuz?
Hocam konuyu bilgi almak için açtım. Daha iyisinin linkini atarsanız faydalanirim tabii ki. Ama 500GB Harddisk fiyatları 300-400 diyip 1 tane bile SSD önermemiş olmanız pek yapıcı değil .
Hocam konuyu bilgi almak için açtım. Daha iyisinin linkini atarsanız faydalanirim tabii ki. Ama 500GB harddisk fiyatları 300-400 deyip 1 tane bile SSD önermemiş olmanız pek yapıcı değil.