HP Victus 16 s-0023NT kullanıyorum. termal Putty'leri yeniledim şimdi de termal macun alacağım. Bilgisayar için bu ara fazla para harcadığım için pahalı bir şey almak istemiyorum. CPU ve GPU'ya süreceğim.
Bunlardan hangisini önerirsiniz?
Hocam İntel ve Amd arasındaki fark nedir? İntel 300 TL'ye bulunurken Amd 800 TL civarında.Hiçbiri. Çoğu termal macun laptoplar için pump-out yapıyor. Faz değişimli termal pad alıp uygulamanı öneririm. Thermalright hellios bakabilirsin.
Hocam Intel ve AMD arasındaki fark nedir? Intel 300 TL'ye bulunurken AMD 800 TL civarında.
Hocam Gpu ve Cpu için ayrı mı almalıyım?Tek fark boyut. AMD versiyonu normalde 300 civarına satılıyordu ama fiyatı artmış. Intel versiyonunu tercih edebilirsiniz.
Hocam GPU ve CPU için ayrı mı almalıyım?
Böyle bir sisteme 300 liraya alınan macun yakışmaz.
Tamamdır hocam teşekkürler biraz daha bakayım ama bunu alacağım muhtemelen.Her ikisi içinde yeterli olur diye düşünüyorum.
Biliyorum hocam normalde en kalitelisi hangisiyse alıp geçecektim ama birkaç şey daha almam gerekiyor, bir süre idare etsin kafasında alıyorum.
Tamamdır hocam teşekkürler biraz daha bakayım ama bunu alacağım muhtemelen.
Kullanıcı incelemesi mevcut. Bakmak isterseniz:
Thermalright Heilos termal ped test sonuçları
Selamlar herkese, Acer Nitro 5 i7 12700H RTX 4060'lı bilgisayarım var. 2 gün önce Gaming gen üzerinden aldığım Thermalright Heilos faz değişimli termal pedini uyguladım. Uygulama şekli PTM7950 ile aynı. Bilgisayarımda ciddi şekilde sıcaklık ve fan sesi sorunu vardı. Fan hızı o kadar yükseliyordu...www.technopat.net