Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.946 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #11 Mordo RS dedi: CPU için bunu GPU için normal macun alıyorum o zaman hocam. GPU için pek etkili değilmiş. Genişletmek için tıkla... İkisi için de kullanabilirsiniz. GPU içinde etki ediyor.
Mordo RS dedi: CPU için bunu GPU için normal macun alıyorum o zaman hocam. GPU için pek etkili değilmiş. Genişletmek için tıkla... İkisi için de kullanabilirsiniz. GPU içinde etki ediyor.
Mordo RS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.677 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #12 Einstein dedi: İkisi için de kullanabilirsiniz. GPU içinde etki ediyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam alıyorum o zaman. Umarım ikisi için de yeterli olur. Ic3zy dedi: Böyle bir sisteme 300 liraya alınan macun yakışmaz. Genişletmek için tıkla... Bu arada benim sınırım 300 Tl değildi net bütçe belirtmediğim için moderatör o sekilde değiştirmiş başlığı. Son düzenleme: 1 Mayıs 2025
Einstein dedi: İkisi için de kullanabilirsiniz. GPU içinde etki ediyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam alıyorum o zaman. Umarım ikisi için de yeterli olur. Ic3zy dedi: Böyle bir sisteme 300 liraya alınan macun yakışmaz. Genişletmek için tıkla... Bu arada benim sınırım 300 Tl değildi net bütçe belirtmediğim için moderatör o sekilde değiştirmiş başlığı.
Ic3zy Picopat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 280 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #13 Mordo RS dedi: Bu arada benim sınırım 300 Tl değildi net bütçe belirtmediğim için moderatör o sekilde değiştirmiş başlığı. Genişletmek için tıkla... Anladım, olur öyle.
Mordo RS dedi: Bu arada benim sınırım 300 Tl değildi net bütçe belirtmediğim için moderatör o sekilde değiştirmiş başlığı. Genişletmek için tıkla... Anladım, olur öyle.