H HortumIsComing Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #1 Odama Ethernet çekemediğimden USB Wi-Fi adaptör alacağım. Modem 4M kadar uzakta arada 1 duvar var. 5GHz bandını kullanacağım için Wi-Fi adaptöründe 5GHz'i desteklemesi gerekiyor. (Bütçe 300TL) Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ocak 2024
Odama Ethernet çekemediğimden USB Wi-Fi adaptör alacağım. Modem 4M kadar uzakta arada 1 duvar var. 5GHz bandını kullanacağım için Wi-Fi adaptöründe 5GHz'i desteklemesi gerekiyor. (Bütçe 300TL)
hysterra Kilopat Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 182 10 Ocak 2024 #2 Bir bakın isterseniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bir bakın isterseniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
John Keating Megapat Katılım 25 Kasım 2016 Mesajlar 895 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul/Türkiye 10 Ocak 2024 #3 hysterra dedi: Bir bakın isterseniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu iyiyse ben de alayım. Çünkü Realtek RTL8188FTv 5 dk. arayla sürekli internet kopması yaşatıyor.
hysterra dedi: Bir bakın isterseniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu iyiyse ben de alayım. Çünkü Realtek RTL8188FTv 5 dk. arayla sürekli internet kopması yaşatıyor.
hysterra Kilopat Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 182 10 Ocak 2024 #4 John Keating dedi: Bu iyiyse ben de alayım. Çünkü Realtek RTL8188FTv 5 dakika arayla sürekli internet kopması yaşatıyor. Genişletmek için tıkla... Bizzat alıp kullanmadım. İndirim döneminde önerilerde hep gördüm bir ara alacak gibi oldum ama ihtiyacım olmadığından almadım. Fikir olsun diye attım kullanan çok var sanırım.
John Keating dedi: Bu iyiyse ben de alayım. Çünkü Realtek RTL8188FTv 5 dakika arayla sürekli internet kopması yaşatıyor. Genişletmek için tıkla... Bizzat alıp kullanmadım. İndirim döneminde önerilerde hep gördüm bir ara alacak gibi oldum ama ihtiyacım olmadığından almadım. Fikir olsun diye attım kullanan çok var sanırım.