300 TL'ye VDSL modem önerisi

FinisElectus

Kilopat
Bu sıralar modemim yandı galiba. Yeni modem almak istiyorum. Şu an ADSL bağlantım var ancak 3-4 ay sonra VDSL geçeceğim. O yüzden hem ADSL hem VDSL destekleyen bir modeme ihtiyacım var. Maksimum 250-300TL'ye kadar çıkabilirim. Aklımda ASUS DSL-N16 modemi var. Sizce ne almalıyım?

4 yıldır vdsl olarak asus dsl-n16 kullanıyorum . Evin çok büyük değilse güzelce kullanırsın çünkü uç odalara sinyal yollarken zorlanıyor . Antenler yetersiz kalıyor.

Tam olarak nasıl çalıştığını bilmesemde PC kapalıyken indirme yapabilme gibi özellikleri var. Çok övülen bir model. Zaten sizinde aklınızda olan bir model, çok da kafa karıştırmanıza gerek yok bence.

Hocam, Keenetic Omni DSL kullananlar memnun. Değerlendirilebilir.

Yorumlarınız için teşekkürler. Media marktan alacaktım yarın gidip ama saat 23 sularında stok bitmiş. N11'den 289TL'ye almak mantıklı olur mu? Yoksa MediaMarkt'ı bekleyip 259TL'ye mi alayım? (Asus almayı düşünüyorum)

Opera fanboyları bunu beğendi.

Hem modemden VPN, reklam engelleyici açıp hem de Opera'dan VPN, reklem engelleyici açmak;

Screen_Shot_2019-06-05_at_1.26.32_PM.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı