TYT 300 yapsam AYT 270 yaptım diyelim. İkisi puanı Total'de kaç olur?
70'de OBP var reis yani Total 300 geçerli, çok stresliyim matematik falan da yapmayacağım, geçmez diye korkuyorum ya.TYT'nin yüzde kırkı 120, AYT'nin yüzden altmışı 162, toplam 282 puan. Ham puan bu OBP eklenmemiş.
Matematikten korkmayın hocam 3-5 bakkal hesabı, cetvel soruları falan oluyor. Onları yaparsınız. 70 Obp nin 0,6 sı alınır. 42 puan eder buda.70'de OBP var reis yani Total 300 geçerli, çok stresliyim matematik falan da yapmayacağım, geçmez diye korkuyorum ya.
Matematikten korkmayın hocam 3-5 bakkal hesabı, cetvel soruları falan oluyor. Onları yaparsınız.
Hocam dediğim gibi sadece bakkal hesabı sorusu. Matematik bilmelik bir durum yok.Vallahi kankam benim kafa almıyor ya yemin ediyorum 4 senedir matematik görmedim. Temel falan yok sinirden ağlıycam keşke 3-4 net yapabilsem.
O sorular hangileri oluyor? Bilgin var mı hangi konu başlığı altında hocam?Hocam dediğim gibi sadece bakkal hesabı sorusu. Matematik bilmelik bir durum yok.
Yüzde problemleri, kesir problemleri vs olabilir hocam. Tyt kitaplarının ilk konularını karıştırabilirsiniz.O sorular hangileri oluyor? Bilgin var mı hangi konu başlığı altında hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.