G glhff Femtopat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 92 7 Haziran 2024 #1 TYT 300 yapsam AYT 270 yaptım diyelim. İkisi puanı Total'de kaç olur?
ketofilen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 1.404 Çözümler 21 Yer Kaer Morhen 7 Haziran 2024 #2 Sınavı görmeden kimse bilemez. YKS Puan Hesaplama 2025 (TYT AYT) Sıralama Hesaplama YKS Puan Hesaplama 2025 sayfamızda yaptığınız netleri girerek gerçek sıralamalarınızı görebilirsiniz. (TYT puan hesaplama - AYT puan hesaplama) miletakademi.net Bu siteden netlerinizi girip bakın hangi sıralama geldiğine. Yıllara göre çıkacak sınavda ne yapabileceğinizi görebilirsiniz.
Sınavı görmeden kimse bilemez. YKS Puan Hesaplama 2025 (TYT AYT) Sıralama Hesaplama YKS Puan Hesaplama 2025 sayfamızda yaptığınız netleri girerek gerçek sıralamalarınızı görebilirsiniz. (TYT puan hesaplama - AYT puan hesaplama) miletakademi.net Bu siteden netlerinizi girip bakın hangi sıralama geldiğine. Yıllara göre çıkacak sınavda ne yapabileceğinizi görebilirsiniz.
Nores Centipat Katılım 16 Mayıs 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #3 glhff dedi: TYT 300 yapsam AYT 270 yaptım diyelim. İkisi puanı Total'de kaç olur? Genişletmek için tıkla... TYT %60 AYT %40 alın. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2024
glhff dedi: TYT 300 yapsam AYT 270 yaptım diyelim. İkisi puanı Total'de kaç olur? Genişletmek için tıkla... TYT %60 AYT %40 alın.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.252 Çözümler 56 7 Haziran 2024 #4 Tyt nin yüzde kırkı 120, aytnin yüzden altmışı 162, toplam 282 puan. Ham puan bu obp eklenmemiş.
G glhff Femtopat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 92 7 Haziran 2024 #5 AnotherJourney dedi: TYT'nin yüzde kırkı 120, AYT'nin yüzden altmışı 162, toplam 282 puan. Ham puan bu OBP eklenmemiş. Genişletmek için tıkla... 70'de OBP var reis yani Total 300 geçerli, çok stresliyim matematik falan da yapmayacağım, geçmez diye korkuyorum ya.
AnotherJourney dedi: TYT'nin yüzde kırkı 120, AYT'nin yüzden altmışı 162, toplam 282 puan. Ham puan bu OBP eklenmemiş. Genişletmek için tıkla... 70'de OBP var reis yani Total 300 geçerli, çok stresliyim matematik falan da yapmayacağım, geçmez diye korkuyorum ya.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.252 Çözümler 56 7 Haziran 2024 #6 glhff dedi: 70'de OBP var reis yani Total 300 geçerli, çok stresliyim matematik falan da yapmayacağım, geçmez diye korkuyorum ya. Genişletmek için tıkla... Matematikten korkmayın hocam 3-5 bakkal hesabı, cetvel soruları falan oluyor. Onları yaparsınız. 70 Obp nin 0,6 sı alınır. 42 puan eder buda.
glhff dedi: 70'de OBP var reis yani Total 300 geçerli, çok stresliyim matematik falan da yapmayacağım, geçmez diye korkuyorum ya. Genişletmek için tıkla... Matematikten korkmayın hocam 3-5 bakkal hesabı, cetvel soruları falan oluyor. Onları yaparsınız. 70 Obp nin 0,6 sı alınır. 42 puan eder buda.
G glhff Femtopat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 92 7 Haziran 2024 #7 AnotherJourney dedi: Matematikten korkmayın hocam 3-5 bakkal hesabı, cetvel soruları falan oluyor. Onları yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Vallahi kankam benim kafa almıyor ya yemin ediyorum 4 senedir matematik görmedim. Temel falan yok sinirden ağlıycam keşke 3-4 net yapabilsem. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2024
AnotherJourney dedi: Matematikten korkmayın hocam 3-5 bakkal hesabı, cetvel soruları falan oluyor. Onları yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Vallahi kankam benim kafa almıyor ya yemin ediyorum 4 senedir matematik görmedim. Temel falan yok sinirden ağlıycam keşke 3-4 net yapabilsem.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.252 Çözümler 56 7 Haziran 2024 #8 glhff dedi: Vallahi kankam benim kafa almıyor ya yemin ediyorum 4 senedir matematik görmedim. Temel falan yok sinirden ağlıycam keşke 3-4 net yapabilsem. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi sadece bakkal hesabı sorusu. Matematik bilmelik bir durum yok.
glhff dedi: Vallahi kankam benim kafa almıyor ya yemin ediyorum 4 senedir matematik görmedim. Temel falan yok sinirden ağlıycam keşke 3-4 net yapabilsem. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi sadece bakkal hesabı sorusu. Matematik bilmelik bir durum yok.
G glhff Femtopat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 92 7 Haziran 2024 #9 AnotherJourney dedi: Hocam dediğim gibi sadece bakkal hesabı sorusu. Matematik bilmelik bir durum yok. Genişletmek için tıkla... O sorular hangileri oluyor? Bilgin var mı hangi konu başlığı altında hocam?
AnotherJourney dedi: Hocam dediğim gibi sadece bakkal hesabı sorusu. Matematik bilmelik bir durum yok. Genişletmek için tıkla... O sorular hangileri oluyor? Bilgin var mı hangi konu başlığı altında hocam?
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.252 Çözümler 56 7 Haziran 2024 #10 glhff dedi: O sorular hangileri oluyor? Bilgin var mı hangi konu başlığı altında hocam? Genişletmek için tıkla... Yüzde problemleri, kesir problemleri vs olabilir hocam. Tyt kitaplarının ilk konularını karıştırabilirsiniz.
glhff dedi: O sorular hangileri oluyor? Bilgin var mı hangi konu başlığı altında hocam? Genişletmek için tıkla... Yüzde problemleri, kesir problemleri vs olabilir hocam. Tyt kitaplarının ilk konularını karıştırabilirsiniz.