300₺ virüs programı tavsiyesi

Sataşmıyorum ben burada sadece kendi görüşümü dile getirdim. Ben Avast'ı öneriyorum. Konu sahibi istediğini kullanabilir. Tartışmayı uzatmaya gerek olduğunu sanmıyorum.

Bu sataşma değil mi? Ya kabullen ya da saçma sapan şeyler yazıp durmayın.
Böyle bir konuyu tartışmaya çevirmek istemiyorum. Kaspersky gereksiz övülüyor. Herkes yavaş yavaş Avast'a geçmeye başladı. Avast hakkında 2 iddianız var.

Avast'ın bir virüs olduğu: "Kendini Koruma Kalkanı" özelliğini kapatmayan arkadaşlar Avast'ın silinemediğini, bilgisayara zarar verdiğini söyler.
Veri paylaşma: Böyle bir şey yapsaydı şimdiye kadar ceza alırdı. Ki verilerini çalsa da sadece Avast'ın çaldığını mı zannediyorsun? Bugüne kadar bir şey olmadı.

Avast'ı denemediğinizi düşünüyorum. İnsanlar sadece Kaspersky ve Malwarebytes deniyor.

Avast'ın bir virüs olduğu: "Kendini Koruma Kalkanı" özelliğini kapatmayan arkadaşlar Avast'ın silinemediğini, bilgisayara zarar verdiğini söyler.
Bunları biz değil bilgisiz kişiler söyler. Virüs diyenlerin nedeni farklı bunu da yanlış biliyorsunuz da neyse.

Veri paylaşma: Böyle bir şey yapsaydı şimdiye kadar ceza alırdı. Ki verilerini çalsa da sadece Avast'ın çaldığını mı zannediyorsun? Bugüne kadar bir şey olmadı.
Gözünüz kör olmasın araştırın biraz. Bu sadece bir tane siteden açıklama.

Kaspersky gereksiz övülüyor. Herkes yavaş yavaş Avast'a geçmeye başladı. Avast hakkında 2 iddianız var.
Gereksiz diye bir şey yok başarası Dünyaca bilindiği için öneriliyor.
Böyle bir konuyu tartışmaya çevirmek istemiyorum.
Yanlış bilgiler veya çarpıtıcı mesajlar yazmayı bırakın o zaman.
Avast'ı denemediğinizi düşünüyorum. İnsanlar sadece Kaspersky ve Malwarebytes deniyor.
Kim olduğumu bir öğrenin sonra konuşalım.

Altı üstü bir forum sitesinde mesajlaşıyoruz. Kim olabilirsiniz? Kibirli olmaktan vazgeçin. Burada tartışmayı siz çıkartıyorsunuz. Avast için attığınız site nedense Avast'ı kaldırma rehberine bile sahip. Bu konuda herhangi bir mahkeme Avast'a ceza verdiyse atabilirsiniz. Sitelerin başka antivirüslerden para alıp yaptığı haberlerle güzelim programı yakamazsınız.

Kaspersky gereksiz övülüyor. Herkes yavaş yavaş Avast'a geçmeye başladı.

Kimse Avast!'a geçmeye başlamadı Herkes neden memnunsa onu kullanmaya devam ediyor.
Kaspersky dünya çapında sağladığı başarı ve yaptığım bizzat testlerle en iy firmalardan birisi. Dikkatinizi çekmek istiyorum, Kaspersky kadar iyi firmalar da var fakat Avast şu anki test sonuçlarına göre maalesef geride.

Avast'a virüs denilmesi zaten yanlış. Antivirüs silmeyi bilmediği için laf söyleyen de cahildir. Burada eleştirdiğimiz nokta koruma.

Veri paylaşma mevzusu yakın tarihte olan bir şey. Açıkçası beni de Avast kullanmadığım için pek düşündüren bir mevzu değil fakat ortada bir güvenlik yazılımı varsa, verileri satması inan hiç hoş olmaz.

Bu arada herkes Kaspersky ve MBAM denemiyor, şu anda alanında en iyi iki yazılımdan birkaçı oldukları için tercih ediyor.

Son düzenleme:
Yapıcı eleştiriniz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…