300₺'ye ne alınabilir?

Düşük bütçede bile kaliteli bir şey almış gibi hissettiren, ve fiyat/zevk oranı en yüksek olan eşya kulaklıktır bana göre. Bir Bluedio T5 alabilirsin mesela. Tabi müzik dinlemeyi ne kadar seviyorsun bilmiyorum.

Hobilerin neler? Kendini biraz tanıtırsan işine yarayabilecek bir şey söyleyebiliriz.

Teknoloji alanında BİM, ŞOK, A101 gibi mağazalara ucuz teknolojik aletler geliyor. Biraz daha biriktirirsen ucuz televizyon, telefonlarda geliyor onları da alabilirsin.

Son düzenleme:
Teknoloji alanında BİM, ŞOK, A101 gibi mağazalara ucuz teknolojik aletler geliyor. Biraz daha biriktirirsen ucuz televizyon, telefonlarda geliyor onları da alabilirsin
Ne olursa olsun 300 TL fiyatla alacağı telefon insanı telefondan soğutacaktır.

Biraz daha biriktirirsen dedim. 300 TL'ye zaten ikinci el bile bulunmuyor.
Biriktirip ikin el telefon alınabilir fakat biraz daha biriktirince ne kadar parası olacak? 2 Katını biriktirdi diyelim 600 TL. 600TL İle Bim'den telefon almak yapılacak en saçma hareketlerden biri olacaktır diye tahmin ediyorum.

Genellikle bilgisayar başında oyun oynuyorum.Telefonda ise müzik dinliyorum.

Değilim o yüzden kulaklık alsam daha iyi olur.Önerebileceğiniz bir şeyler var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…