3000-3100 TL Monitör Dahil Oyun Bilgisayarı

S

Sheamus

Ziyaretçi
3000-3100 TL monitör dahil oyun bilgisayarı alacağım. Önerilerinizi bekliyorum. Yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistemin işinizi göreceğini düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2015-06-23-13-29-38.png
    36,8 KB · Görüntüleme: 342
Bu sistem işinizi görecektir. Mağazadan alacaksanız harddiski Seagate tercih ederseniz daha iyi olur. Ben stokta olmadığı için koyamadım. Ayrıca ileride bir 8 GB daha takarsanız diye çift kanal bellek koymadım. Almam derseniz 2x4 GB olacak şekilde alabilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Sorunuz olursa çekinmeden sorabilirsiniz.

Anakart ve PSU dan tereddüt ediyorum

Ayrıca R9 300 serisi geldiğinde Gtx 970 fiyatının azalacağı söyleniyor. Sizce beklemeli miyim ?

@Silinen üye PSU'dan şüphe etmenize gerek yok. 600W olanın ben kullanıyorum ve gayet memnunum. Anakart konusunda forumda pek çok kullanan var. Onlardan memnun olmadığını söyleyen duymadım şu ana kadar. Ne kadar ucuz bir anakart gibi gözükse de sonuçta MSI kalitesi. Ekran kartı konusunda size kalmış bir şey. Öyle düşünürseniz R9 300 serisinden sonra da Nvidia yeni kart çıkarınca onların fiyatı düşecek gibi duruyor. Onu da mı bekleyeceksiniz? Kısacası teknolojiyi yakalamanıza imkan yok. Her gün yeni bir model çıkıyor neredeyse. Fakat zamanınız varsa bekleyebilirsiniz tabii ki. Size kalmış dediğim gibi.

Temmuz sonunu bekleyebilirim. Sizin tavsiyeniz ne olur beklemek mi toplamak mı ?

Bekleyin o zaman hocam. Belki R9 300 serisinden kafanıza yatacak bir kart olur. Ya da GTX 970'i daha uygun fiyata alırsınız. Fakat şunu da belirteyim yaz tatilinin yarısını oyunsuz geçireceksiniz. Bu sıkıntı değilse beklemeye değer bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…