öncelikle merhabalar. Kardeşim için 3000 TL civarlarında bir sistem toplamak istiyorum. Daha önceden hazır bir sistem almayı düşünüyordum fakat bileşenleri ayrı ayrı alınca daha hesaplı geldiğini gördüm ayrıca istediğim bileşenleri kendim seçmek daha mantıklı geldi. Burada 450W bir PSU tercih etmemdeki sebep aslında kardeşimle kasaları takas ediyor olacak olmam. Kendi sistemimde GTX 1060 6 GB OC kullanıyorum ve sanırsam 450W'lik bir PSU bana yeterli olacaktır. Alacak olacağım sisteme de bendeki 500W 80+ Cooler Master PSU'yu takmak istiyorum. Bu tercihimde bir sorun yaşar mıyım bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim.
Kasa olarak biraz sadece görüntüsüne bakarak konuşmuştum. Çok sade oluşu hoşuma gitmişti o kasanın sizde belirtmiş olduğum kasayı ve PSU'yu alırsam çok sorun yaşar mıyım?
Ayrıca anakart için yapmış olduğunuz düzeltme için teşekkürler dikkate alacağım.
MSI kasası da gayet iyi, sorun yaşamazsınız ama pahalıya geliyor. PSU sorun çıkartabilir yeni sürümünü alın.
Attığım Corsair kasa gayet iyi, onu tercih edebilirsiniz.
MSI kasası da gayet iyi, sorun yaşamazsınız ama pahalıya geliyor. PSU sorun çıkartabilir yeni sürümünü alın.
Attığım Corsair kasa gayet iyi, onu tercih edebilirsiniz.
2. El kartlar hakkında bilginiz var mı acaba? Şöyle bir kart buldum 8 GB ve bu kadar hesaplı gelince hesaba katmak istedim RX 580 8GB
Satıcıyla konuştum mining yapılmadığını temizliğinin ve macun işleminin halledileceğini söylüyor. Ayrıca 2 gün içinde iade hakkım varmış.