Bir şeyleri sonradan alsam geliştirilebilir sistem sonradan ama ben uzun süre almam diye düşünüyorum. O yüzden böle oluşturdum sistemi. Bir de monitör DVI girişli. Sadece 1050 Ti da DVI çıkış var mı? Yoksa çevirici mi lazım? Benim şu anki bilgisayarım laptop olduğundan deneyimsizim bu konuda. Şimdiden teşekkürler.
Ryzen sisteme düşük MHz'li RAM takarsanız performansınız düşer malum RAM sorunu var Ryzenlerde, 16GB'a gelecekte upgrade yapabilirsiniz. GTX1060 3GB öneririm, 1050Ti ile aralarında 1GB VRAM oynuyor, Fakat 2X FPS katı var, Memory Clock'uda Overclocklarsanız çok güzel bir performans alabilirsiniz.
Şöyle bir bilgisayar daha iyi olacaktır.
SSD'yi veya HDD'yi çıkartırsanız GTX 1060'lı (3GB) bir sistem alabilirsiniz. 1050Ti dan kat be kat daha iyi performans alırsınız. RAM'i 8GB yapıp diğer bileşenlere harcayın. En az 2666 MHz seçin, 3000MHz olursa şükela olur Ayrıca kesinlikle o PSU'yu ve monitörü almayın.
SilverStone Strider 500W 80+
BenQ GW2270
alabilirsiniz 200 TL farkla 24" halini de düşünebilirsiniz.
Bu arada toplu bir şekilde mi almak istiyorsunuz? Daha uygun fiyatlı olması için arkadaşlar farklı sitelerden parçaları öneriyorlar. Bunu belirtirseniz daha iyi olur.