3000 - 3400 Arası Laptop Önerisi

baahtsizbedevi

Hectopat
Katılım
18 Mart 2017
Mesajlar
1.321
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Oyun odaklı olmasını istiyorum. Ben biraz araştırdım ama pek ilgimi çeken bir model bulamadım. Genelde ekran kartları düşük oluyor. Bildiğiniz güzel bir model önerir misiniz?
 
3400 TL bandında isteklerinize uymayan modeller olabilir. Eğer dizüstü bilgisayara gerçekten ihtiyacınız yoksa size masaüstü, mantıklı ve performanslı bir sistem önerebiliriz. Eğer dizüstü bilgisayar isterseniz de dediğiniz gibi düşük ekran kartlı modellere ödeme yapacaksınız.
 
Orada 1050M yazdığına bakma. Normal GTX 1050 olarak geçiyor. Dizüstü bilgisayarlarda ki GTX 1050 testlerini izlersen fikir edinebilirsin.
 
GTX 1050 performans olarak az değil mi? Gelecekteki oyunlarda sorun yaşatmaz mı? Masaüstü sistemlerde bile en az 1050Ti öneriliyor. Pek bilgi sahibi değilim dizüstü modellerinde. Ama bir çok kişi GTX 1050 varmış al bunu gibi şeyler söylüyor sebebi nedir? Çok iyi bir kart değil sonuçta.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı