Merhaba. Ben bilgisayar almak istiyordum 2. el ama bilgisayar toplamak mı yoksa 2. el mi ucuza gelir bilmiyorum, 3000-3400 bütçem var nasıl bir sistem toplayabilirim? 2.el bileşenler almak hedefim 0ları çok pahalı oluyor çünkü oyun performansı için yardımcı olur musunuz?
Merhaba. Ben bilgisayar almak istiyordum 2. el ama bilgisayar toplamak mı yoksa 2. el mi ucuza gelir bilmiyorum, 3000-3400 bütçem var nasıl bir sistem toplayabilirim? 2.el bileşenler almak hedefim 0ları çok pahalı oluyor çünkü oyun performansı için yardımcı olur musunuz?
Amasyadayım ve toplayacağım bir bilgisayara uygun bir monitör almak istiyorum ayrıca toplayacağım bilgisayarın bileşenleri dolap gibi 2. elden almayı düşünüyorum küçük bir şehirde yaşadığım için pek bir imkan yok ya da var ben bilmiyorum sanırım.
Amasyadayım ve toplayacağım bir bilgisayara uygun bir monitör almak istiyorum ayrıca toplayacağım bilgisayarın bileşenleri dolap gibi 2. elden almayı düşünüyorum küçük bir şehirde yaşadığım için pek bir imkan yok ya da var ben bilmiyorum sanırım.
En ucuz Pny CS900 SSD7CS900-240-PB SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Pny CS900 SSD7CS900-240-PB SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD özelliklerini incele, 699,36 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Dark Raider DKCHRAIDER RGB ATX Fanlı Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Raider DKCHRAIDER RGB ATX Fanlı Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.270,23 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Cougar CGR-ST-500 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Cougar CGR-ST-500 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.566,14 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Monitörü sonradan almanız gerekecek, evde televizyonunuz varsa HDMI kablo ile ona bağlayabilirsiniz.
İleride RAM'den bir tane daha alırsanız 720P'de 100, 1080P'de 75-80 FPS Valorant oynarsınız, CS:GO da daha fazla alırsınız.
Son attığım APU sistem olduğu için ekran kartına gerek yok.