3000₺ - 3500₺ Bandında Sistem Toplama

Hocam pc normalde 2754₺ bu değişiklikleri yapınca fiyat bu oluyor. Bunun itopyadakinden eksi yanı nedir
Bütçe için uygun oluyor fakat kasası çok kullanışlı değil. Bir de işte RX570 ITX model var. 250-300 TL daha verip kaliteli bir şey almak daha mantıklı bence. Ama derseniz ki bütçem 3200 TL, alınabilir.

İşlemciyi Ryzen 3 2200G yerine 2300X yap. APU işlemciler 2 GB RAM çekmiyor ekran kartı ile kullanınca yanlış bilgilendirme var. Gerekirse Ryzen 5 2500X yapıp A320M yapabilirsin.

Ryzen 2200G ile RX 580 darboğaz yapar. Ayrıca VGA monitörünüz varsa dönüştürücü ile sıkıntı yaşayabilirsiniz. Benim RX 570 dönüştürücü ile çalışmadı bende yeni monitör almak zorunda kaldım.

Elinizdeki VGA monitörü de satıp şöyle bir şey alabilirsiniz;

Bütçenize göre anakart, güç kaynağı, kasa ve ekran kartında yükseltme yapabilirsiniz.

Ryzen 2200G ile RX 580 darboğaz yapar. Ayrıca VGA monitörünüz varsa dönüştürücü ile sıkıntı yaşayabilirsiniz. Benim RX 570 dönüştürücü ile çalışmadı bende yeni monitör almak zorunda kaldım.

Elinizdeki VGA monitörü de satıp şöyle bir şey alabilirsiniz;

Bütçenize göre anakart, güç kaynağı, kasa ve ekran kartında yükseltme yapabilirsiniz.

Hocam monitör çok mu eskiyi yoksa ideal olmasına rağmen mi çalışmadı? Aktif dönüştürücü kullanmanız halinde sorun çıkmaması gerekiyordu sanırsam
Bütçe için uygun oluyor fakat kasası çok kullanışlı değil. Bir de işte RX570 ITX model var. 250-300 TL daha verip kaliteli bir şey almak daha mantıklı bence. Ama derseniz ki bütçem 3200 TL, alınabilir.
Eyvallah hocam anladım. Teknobiyotikle ilgili birkaç kötü yorum da okudum büyük ihtimalle sizin dediğinizi yapıcam

Hocam monitör çok mu eskiyi yoksa ideal olmasına rağmen mi çalışmadı? Aktif dönüştürücü kullanmanız halinde sorun çıkmaması gerekiyordu sanırsam

Monitörüm yeniydi sadece VGA girişliydi üç ayrı aktif dönüştürücü aldım ama çalışmadı. Monitör kaynaklı değil ekran kartı kaynaklı olduğunu düşünüyorum. TV’ye bağladığımda sıkıntısız kullanıyordum. Sizde de aynı problem olacak değil ama bilgi vereyim dedim.

Bu konuda bayağı konuşuldu;

Monitörüm yeniydi sadece VGA girişliydi üç ayrı aktif dönüştürücü aldım ama çalışmadı. Monitör kaynaklı değil ekran kartı kaynaklı olduğunu düşünüyorum. TV’ye bağladığımda sıkıntısız kullanıyordum. Sizde de aynı problem olacak değil ama bilgi vereyim dedim.

Bu konuda bayağı konuşuldu;
Anlıyorum. İnşallah oyle Bi sıkıntı çıkmaz da Bi de monitörle uğraşmayayım
Bu arada dostlar, Frenzy 2370 [Yavuz Selim] | R3 2300X SAPPHIRE RX 570 Pulse ITX 4GD5 8GB DDR4 1TB HDD Gaming Bilgisayar - incehesap.com
buradan anakartı B450M Gaming anakart + 120gb SSD ekleyince 3262₺ oluyor daha hesaplı oluyor. Buna yorumunuz nedir, incehesap tan alınır mı?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı